Hoffer Eliza – jóga neked

jógával könnyedén

Legyél az első értékelő

Hoffer Eliza vagyok, három gyermek édesanyja, eredeti szakmám biomérnök, de az idők során elvégeztem aerial, hatha, gyermek, babás és kismama jóga valamint meditáció oktatói tanfolyamokat, hogy tovább tudjam adni azt a tudást, amely oly sok mindenben segített engem életem során.

A jóga mellett jelentős szerepet tölt be életemben az illóolajok alkalmazása, ezért egy nemzetközileg elismert végzettséget adó aromaterápiás tanfolyamon túl is folyamatosan képzem magam, hogy hiteles információval és tudással támogathassam a hozzám fordulókat.

A jóga és az illóolajok ereje rendkívüli módon képesek egymás támogatására, hisz mindegyik a durva, fizikai tapasztaláson át hat a finomabb érzelmi, lelki szinteken is. Segítséget nyújthatnak abban, hogy az anyaságban megtaláld Önmagad, elégedett és kiegyensúlyozott édesanyja lehess gyermekednek.

Miben tudok segíteni?

Ha várandós vagy, felkészítelek nem csak a szülésre de az anyaságra is. Egyéni vagy csoportos foglalkozásokon, személyes vagy virtuális formában támogatlak személyre szabott  jógagyakorlatokkal, nem csak a szülésig de azon túl is.

Édesanyaként szintén a jóga és az illóolajok segítségével támogatlak, hogy testileg és lelkileg is megtaláld Önmagad az anyaságban. Legyen szó csoportos vagy egyéni foglalkozásról, az első lépés megtételét követően kísérlek utadon.

Fordulj hozzám bizalommal!