Lénárd Orsi | Kísérőd az anyaság útján

szülésfelkészítő tanfolyam, egyéni vagy páros szülésfelkészítő konzultáció, szülésélmény feldolgozás, gyermekágyas konzultáció, babamasszázs oktatás, szülő-csecsemő konzultáció, nevelési tanácsadás

Legyél az első értékelő

Lénárd Orsi vagyok, háromgyermekes édesanya, szülésfelkészítő, mentálhigiénés szakember, szülő-csecsemő konzulens.

Szülésfelkészítéssel, kismama masszázzsal, gyermekágyas tanácsadással, babamasszázs tanfolyammal és szülő-csecsemő konzultációval tudlak támogatni a várandósság időszakában és azután.

Hogyan is lettem anyakísérő?

1998-ban világra jött első kisfiam, Peti. Nagyon vártam őt, készültem rá – születése hatalmas élmény volt. Rá három évre megérkezett Andris, szinte teljesen háborítatlan körülmények között. Az anyaság iránti vágy nem hagyott alább bennem, így 2006-ban megszületett harmadik kisfiam, István. Szeretem a nagycsaládos életformát, boldog vagyok, hogy három fiú édesanyja lehetek.

13 évvel ezelőtt dúla lettem, mert nagyon jó volt várandósnak lenni, mert lenyűgözött a szüléseim során megtapasztalt ősi női erő, és az élet megszületésének csodája. Ezt átélni, jelen lenni, segíteni – nem ismerek ennél szebb hivatást. Szülésfelkészítő lettem, hogy a családokat minél inkább széleskörű ismeretekkel tudjam támogatni a vajúdásra-szülésre és kisbabájuk fogadására készülve. Megtapasztaltam magam is, hogy a szülés utáni időszak és első pár év sok új élményt és kihívást tartogat az anyák és a családok számára, ezért szülő-csecsemő konzulens és mentálhigiénés szakember is lettem.

Azt szeretném, hogy minden édesanya a saját útját járhassa, amikor várandós, és amikor kisbabáját a világra hozza. Azt szeretném, hogy a születés, a szülés a babának és édesanyjának életre szóló jó élmény legyen. Azt szeretném, hogy a babával töltött első évek nyugodtan és kiegyensúlyozottan teljenek, hogy a szülők jól értsék gyermekük jelzéseit, és boldog és biztonságosan kötődő kisgyermeket nevelhessenek.

Keress bátran, ha kérdéseid adódnak a várandóssággal, szüléssel kapcsolatosan! Szívesen leszek társad és kísérőd életed legkülönlegesebb és legszebb pillanataiban. Három gyermekem nevelése során, dúlaként, mentálhigiénés segítő szakemberként és szülő-csecsemő konzulensként sok tapasztalatot szereztem az elmúlt 13 évben a várandósságról, szülésről, babaápolásról, szoptatásról és gyermeknevelésről.

Kattints ide és nézz körül nálam! https://lenardorsi.hu