SzivárványMami Horgolt Dekor

Horgolt gyerekszoba dekoráció

Legyél az első értékelő

https://szivarvanymami.hu/Részletes bemutatkozás

Botos-Bessenyei Tímea vagyok, 38 éves, három gyermek édesanyja és odaadó feleség.

Harmonikus és támogató család vesz körül, amit vállalkozásom tesz teljessé. Horgolt gyerekszoba dekorációkat készítek immár négy esztendeje.

Vállalkozásommal lehetőséget biztosítok az édesanyáknak ahhoz, hogy minőségi termékeimmel különleges hangulatú gyerekszobát alakítsanak ki. A horgoláshoz a fő motivációt a gyermekeim adták. Szerettem volna, ha olyan dekorációjuk és játékaik vannak, amiket én készítek természetes anyagokból, egyedi tervezéssel.

A figurákhoz vékonyabb pamutponalat használok, amelyek kifejezetten babajátékok, kiegészítők horgolására alkalmasak. A szőnyegek és tárolók horgolásához 100%-ban újrahasznosított OKO-TEX minősítésű pamut zsinórfonalakat használok. Ezek a termékek mind tisztíthatók mosógépben.

Nagy örömömre szolgál, ha egyedi megkeresést kapok tőletek. Ilyenkor a kreativitásom szárnyal, de természetesen a legkedveltebb termékeket is nagy örömmel készítem sokadjára.

FAQs

Q Moshatóak e a termékek illetve milyen anyagból készülnek.

Igen mosógépben tisztítható minden termékem!
Horgolt szőnyegek, tárolók és párnák készítéséhez 100% pamut oko-tex bevizsgált zsinórfonalat használok.

Q Készítek egyedi megrendelés alapján is dekorációt vagy csak a meglévő termékek közül lehet választani?

Természetesen igen.Az egyedi elképzelések megvalósítása mindig új lendületet, kihívást jelent , ezen megrendelések leadására a weboldalamon is van lehetőség.
Sőt itt lehetőség van azt is jelezni ha egy egy terméket más szín kombinációval vagy más méretben szeretné a megrendelő.