Gál-Kiss Noémi

Gyerek és anya coach, Aroma freedom gyakorlatvezető

Legyél az első értékelő

Gál-Kiss Noémi vagyok Lélek esszencia, anya és gyerek coach.

3 gyermekem van, ráadásul rögtön duplán lettem anyuka, először ikreim születtek. Anyaként kicsit újra éljük a gyerekkorunkat, elkezdjük megérteni, hogy miként jutottunk el ide, ahol most vagyunk, mit miért is csinálunk, miért így reagálunk dolgokra.

Célom, hogy a családokat támogassam a coaching szemléletű gyermeknevelésben azzal, hogy a szülőknek és a gyermekeknek olyan eszközöket adok a kezükbe, ami hozzásegíti őket a magabiztosabb és harmonikusabb élethez.

Kislányom betegsége során az aromaterápia még fontosabbá vált számunkra, így találkoztam az Aroma Freedom Technikával. Számunkra óriási segítséget, mankót adott, minden nap bevetjük a kisebb – nagyobb nehézségek feldolgozására.

Célom, hogy minden édesanya megismerhesse ezt a technikát, hogy segíteni tudjon a gyermekének a szorongások, nehézségek legyőzésében és a céljaik elérésében.

A sok tudást összegyúrtam egy egésszé, így alakítva ki a Lélek Esszencia Coachingot, egy megoldáscentrikus módszert, ami sok kreativitással, újszerű megközelítéssel támogatja az édesanyákat, gyermekeket és a családokat.