Anya KéSZÜL

dúla, kismama  és babás jóga oktató, ayurvédikus masszőr, babamasszázs oktató

Legyél az első értékelő

Stegena Kitti vagyok. Késői anyaságom alapjaiban változtatta meg az életemet, a női életutam kiteljesedését jelenti számomra. Általa lettem szülés körüli segítő, dúla, kismama  és babás jóga oktató, ayurvédikus masszőr és babamasszázs oktató. Ezért foglalkozom kismamákkal, édesanyákkal és kisbabákkal. 

Ami engem lenyűgöz, az a szülés-születés csodája, az a fantasztikus őserő, ami bennünk van. Hogy életet adhatunk. Hogy minden nő egy lelki közösséget alkot, amelyben nincs kor, csak tapasztalás. Egymástól tanulunk, egymást tanítjuk.

Ezen gondolatok mentén szeretnék minden édesanyát szeretettel és megértéssel támogatni és kísérni az anyává válásuk útján és az anyaságuk első időszakában.

Támogatni őket, hogy jól informáltan, felkészülve várják a nagy napot és felelősségteljesen hozzák meg döntéseiket. Jelenlétemmel a háttérben maradni, de mégis mellettük lenni. Meghallgatni, megtartani, körbeölelni őket figyelmemmel,  (át)segíteni őket a nehézségeken, hogy ne csak átéljék, hanem meg is éljék a várandóságukat és a szülésüket.

A bennük zajló folyamatokat, ellazulásukat pedig áramló, lágy mozgással és az érintés varázsával támogatni.

Sok szeretettel várlak dúlaként gyakorlatorientált szülésre hangoló műhelyeimre, pároddal együtt!

Ha úgy érzed, csak egy-egy területen van szükséged értő figyelemre, több információra, lelki folyamataid megértésére, akkor egyéni konzultációk során tudunk akár személyesen, akár online egyeztetni.

A benned zajló folyamatokat, az édesanyává válás útját csoportos és egyéni személyes, vagy akár online kismama jógával tudjuk megtámogatni, amely mind fizikai, mind lelki készülésedben óriási támogatást nyújthat.

Tested alakulását és alkalmazkodását anyai létedhez és kisbabádhoz, illetve a terhesség során fellépő fizikai panaszaid enyhítésére finom, meleg olajos, ayurvédikus masszázzsal várlak!

Látogass el www.anyakeszul.hu oldalamra, nézz körül és lehet, rátalálsz arra az információra, szolgáltatásra, programra, amit keresel, ami megszólít.

Keress bizalommal az elérhetőségeimen, hívj, vagy írj, ha kérdésed támadna.

Szeretettel: Kitti