Anyaszületett

Komplex szülés utáni testi-lelki regeneráció, szakemberek támogatásával.

Legyél az első értékelő

A nőijóga, a gyógytorna és a gátizomtorna gyakorlataiból összeállított program kifejezetten a női test szülést követő hatékony regenerációját támogatja.

Az online program, bárhol is vagy elérhető számodra, nem kell utazással töltened az időt, akkor végzed, amikor neked a legjobb. Így megerősíted medencefenék izmokat, segíted a szétnyílt hasizom visszarendeződését, erősíted a hátizmokat és tartásjavító gyakorlatokat is végzel.

Elsajátíthatsz olyan stresszoldó és relaxációs technikákat, melyeknek a hétköznapokban is hasznát veheted, amiket a babád mellett is végezhetsz. Biztos lehetsz benne, hogy semmi olyat nem csinálsz majd, ami árthat. Fokozatosan építheted vissza a várandóság és a szülés során meggyengült, megnyúlt izmokat.

Az elmúlt évben nálunk végzett anyukák több mint 90%-nál mértünk javulást a 8. hét végére. (szétnyílt hasizom mértékét vizsgáltuk manuális módszerekkel. A méréseket gyógytornász, gátizom terapeuta végezte) A testi regeneráció mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lelki folyamatok megértésére, megismerésére is. Ebben a csoport, a hozzád hasonló élethelyzetben lévő anyukák is nagyon sokat segítenek.

Minden kérdésedre választ kapsz, a tanfolyam zárását követően sem hagyunk magadra. Az anyaszületett szakértői csapatának tagjai közül a legtöbben több gyermekes anyák, akik saját szakterületük kiemelkedő képviselői. Van köztük jóga oktató, gátizom terapeuta, antropológus, dietetikus, és pszichológus is, biztosítva ezzel a sikeres testi-lelki megújulást. 

FAQs

Q Mikor indul tanfolyam?

Kéthavonta indulnak csoportok, a kezdés időpontját megtalálod a honlapon
www.anyaszuletett.hu

Q Szülést követően mikortól javasolt elkezdeni?

Hüvelyi szülés után 6, császármetszés után 8 héttel. Végső határidő nincs, akár több évvel a szülés után is elkezdheted.