Czétényiné Koltai Anna

Babahordozási tanácsadás, dúlai konzultációk, egyéni szülésfelkészülés, gyermekágyas dúlaság

Legyél az első értékelő
Czétényiné Koltai Anna vagyok, két kisgyermek édesanyja, baba-és gyermekhordozási tanácsadó, dúla, gyermekágyas dúla, jelenleg laktációs szaktanácsadónak tanulok.
Saját gyermekeim érkezése és édesanyává válásom egy olyan szemléletformáló élményt jelentettek az életemben, ami egy útkeresési és tanulási folyamaton indítottak el. Hiszek benne, hogy ebben az érzékeny időszakban minden családnak ítélet-és elvárásmentes támogatásra van szüksége, hogy szabad, informált döntéseket hozhassatok a szülésetekről, gyermeketek gondozásáról.
2017-ben végeztem el a Beli Buba Babahordozó Iskola baba-és gyermekhordozási tanácsadó képzését. Az évek során saját gyermekeim hordozása mellett számtalan családdal kerültem kapcsolatba. Szeretnélek abban segíteni, hogy a hordozás, testközelség kapcsán egy olyan, személyre szabott segítséget kapjatok, ami a ti családotok élethelyzetének és az igényeiteknek a leginkább megfelel, ezzel segítve a kapcsolódásotokat gyermeketekkel és egymás megismerését, illetve egy praktikus segítséget adva a mindennapokhoz.
2020-ban elvégeztem a Dona International magyarországi dúlaképzését Dézsi Rékanál, illetve 2020-2021 közt az egy éves Holisztikus Dúlaképzésére jártam. Édesanyaként magam is szültem császármetszéssel, majd második gyermekemet természetes úton, így szembesültem vele, mennyi kérdés, bizonytalanság merülhet fel bennünk a mindennapokban. Szeretnélek abban segíteni, hogy ha a szülésedre készülve információra vagy támogatásra van szükséged, ezeket megkaphasd, hogy átbeszélhesd valakivel a bizonytalanságaid. A gyermekágyas időszakban is szívesen melletted állok, hogy beszélhess arról, amiket átéltél, és a szülővé válásotok kérdéseiről, és hogy megélhesd azt a gondoskodást, ami minden friss édesanyának járna.
2020 óta a Semmelweis Egyetem laktációs szaktanácsadó képzésén tanulok, hogy a jövőben szoptatási tanácsadóvá válhassak, ahol a gyakorlataim során rengeteg frissen szült édesanyával és újszülött gyermekével találkozom.