Desits Andi Claimed

DESITS ANDI - DIETETIKUS

Legyél az első értékelő

Desits Andrea vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem ETK Dietetika szakán.
A Heim Pál gyermekkórházban dolgoztam osztályos dietetikusként, majd a gyermekeim születése óta egyéni dietetikai-és életmód tanácsadást tartok, és jógát oktatok.

Az új szerelem az életemben az Ajurvéda, ami segített még jobban megérteni az egyének közötti alkati különbségeket, melyek teljesen egyedi problémákhoz, kibillenésekhez és betegségekhez vezetnek. Eddig is egyénre szabott étrendi és életmódbeli változtatásokat javasoltam a hozzám fordulóknak, de ezzel a tudással még hatékonyabbá tudom tenni a terápiát.

Hiszem, hogy az egyik legfontosabb feladatunk az életben az önismeret és a testtudat fejlesztése, így a testünk jelzéseit sem szabadna figyelmen kívül hagynunk, mert azért vannak, hogy nekünk segítsenek.

Mindannyian képesek vagyunk a változásra, ez egy velünk született képességünk, csak gyakran a hétköznapok monotonitása eltérít minket, elfáradunk. A jó hír, hogy a legtöbbünknek csak egy kis támogatásra, lendületre van szűksége és nagyon könnyen visszatalálhatunk önmagunkhoz, mert a test mindig az egységre, egészségre, gyógyulásra törekszik.

 

www.long-life.hu