Élet Faháza Jógastúdió

Kismama és babásjóga oktató, gyermekjóga és hatha jógaoktató vagyok.

Legyél az első értékelő

Puskás Noémi Judit vagyok, az Élet Faháza Jógastúdió létrehozója és oktatója, a Légzés-Pillanatok jógikus – holisztikus tanfolyam megálmodója, hatha jógaoktató, kismama és gyermekjóga oktató, női kör facilitátor, kertészmérnök és képződő természetgyógyász.

2013-ban ismerkedtem meg a jógával, ami egy új és egészséges életmód felé terelt, akkor még nem tudtam, de ráléptem a tudatos önismeret útjára. Számomra a jóga nem csak az ászanákat, a kitartott testhelyzeteket jelenti, hanem egy komplex rendszert, mely hatással van a fizikai, mentális, lelki részekre is.

Kedvenc témám a pozitív gondolkodás, gondolatok teremtő ereje, és a légzés, melyet kiemeltem a jóga világából és nagy hangsúlyt fordítok rá.

Jógaórák fókuszában a légzés áll. Nagyon fontosnak tartom a helyes légzés elsajátítását, a légzés és elme illetve a légzés és testtartás közötti kapcsolat megértését. A légzés az élet. A helyes, mély légzés rendszeres gyakorlása és újból természetessé tétele hozzásegít egy új, teljesebb, boldogabb, nyugodtabb élethez.

2020-ban nagyot változott az életem, felmondtam a munkahelyemen és Budapestről vidékre, panelből kertes házba költöztem, alkalmazottból vállalkozó lettem majd férjhez mentem. Szinte minden életterületemen néhány hónapon belül egyszerre történt hatalmas nagy változás, mely persze mind saját, tudatos döntés volt, de hosszú idő kellett az integráláshoz, melyben a jóga és annak elemei nagyon sokat segítettek. Rájöttem, hogy én is útkereső nő vagyok így saját tapasztalataimmal szeretnélek támogatni.

2021 -ben született meg az Online Légzés-Pillanatok tanfolyam, saját gyakorlásból, a több évnyi oktatás tapasztalatából, a jógázóim megéléseiből és egy intuitív gondolatból. A légzés az egész, az egység. Összetart. Nem csak a fizikai testre hat, hanem a lelki és mentális részünkre is. Hatással van az energetikára és még a sejtjeinkre is. A jóga által támogatott önismereti úton, mely férfiak és nők számára is nyitott, fontosnak tartom a mentális – fizikai – lelki harmóniát, melyet a helyes légzés képes megadni. A programban az ősi, keleti tanításokat ötvözöm a modern, nyugati világunkkal sok gyakorlati tanáccsal, ezáltal érthetőbb és befogadhatóbb lesz.

2022 nyarán indultak el a rövid, hétvégi Friss Levegő Elvonulások.  Tematikus, egy-egy témát feldolgozó elvonulások fő fókuszában is a légzés áll, emellett a gondolataink teremtő erejéről, koncentrációról, stresszkezelésről, 4 őselemről is tanulhatsz. Az elvonulásokon személyesen, kiscsoportban, női körben kapcsolódunk, hangolódunk a természetre, légzésre, önmagunkra.

2022-ben indult el az Online Kismama Légzés-Pillanatok tanfolyam, mert szerettem volna a kismamákhoz is eljuttatni a helyes légzést, pozitív gondolkodást. A kismama a saját légzésével táplálja a magzatot, a babáját, ezért is fontos a mély és alapos légzés várandósan, ezt tudja támogatni a tanfolyam. Emellett testi – lelki – mentális harmóniát, egyensúlyt segíthet elő számos hanganyagával.

Szívügyem, hogy olyan kismamákhoz is eljuttassam a légzést, kismama relaxációt, a megnyugvást, önszeretetet, várandósság megélését, pozitív gondolkodást, akik valamilyen egészségügyi okból nem mehetnek klasszikus kismama jógára. 

A tanfolyamot ajánlom minden kismama számára, mert egy átfogó segítséget nyújt a helyes légzésen keresztül a relaxáción, pozitív gondolkodáson, félelmek pozitívvá formálásán, női erő felébresztésében, önbizalom növelésében.

2023 tavaszán született meg a Kismama Légzés-Pillanatok kártyacsomag. Mely ismét a kismamáknak nyújt segítséget, támogatást. 

A kártyacsomag jelenleg 20 lapból, 20 hanganyagból és 1 neszeszerből, egy meglepetés ajándékból áll. 

15 lap végigvezet a várandósság szakaszain, kapcsolódhatsz a természettel, önmagaddal, elfogadhatod a változást, segít a pozitív gondolkodásban, és segíti a várandósság elengedését is, ezt a hozzájuk kapcsolódó hanganyagok teszik teljessé. 

5 lap pedig a vajúdáshoz kapcsolódik. A hanganyagok légzéstechnikát, légzőgyakorlatokat, relaxációt tanítanak. 

Várlak szeretettel programjaimon!