HajráAnyu Egyesület

HajráAnyu Hajdúszoboszlói Anyukák Egymásért Egyesület

Legyél az első értékelő

Célunk, hogy az itt élő anyukáknak, kisgyermekes szülőknek, családoknak programokat szervezzünk, ismeretterjesztést végezzünk és hathatós segítséget nyújtsunk, a közösség ereje által.

Az egyesület céljai:

– Hajdúszoboszlón és a környező hajdú-bihar megyei településeken élő anyáknak, kisgyermekes szülőknek, családoknak kézzelfogható és hatékony segítségnyújtás az élet számos területén.

– A gyermekekkel, családi élettel, anyasággal-apasággal kapcsolatos ismeretek széleskörű terjesztése, a családosoknak rendelkezésre álló mozgástér bővítése, együttes és konstruktív problémamegoldás.

– A virtuális térből kilépve valóságos kapcsolatok, kapcsolatrendszerek kiépítése, melyek a napi gondok megoldásában konkrét, valódi és gyors segítséget nyújtanak.

– Jótékonysági, adománygyűjtési programokon keresztül az egyes családoknál feleslegessé vált vagy nélkülözhető dolgok átcsoportosítása azokhoz a családokhoz, akiknek az adott dolgokra ténylegesen szükségük van.

– Szociális érzékenység növelése, tájékoztatás gyermekekkel, családokkal, szülői minőséggel, lehetőségekkel és azok megvalósításának lépéseivel kapcsolatban. Környezeti nevelés, a környezettudatos gondolkodás előmozdítása minden korosztályban.

– Gyermekek üdültetésének elősegítése.

Az egyesület tevékenységei

– Jótékonysági programok lebonyolítása, adománygyűjtés szervezése, adományok szétosztása.

– A felmerülő igényeknek megfelelő gyors és hatékony segítség nyújtása a kisgyermekes családok részére.

– Felvilágosító, ismeretterjesztő előadások szervezése szülőknek, családoknak, gyermekeknek.

– Közös családi gyermek és szülői programok szervezése

– Valódi segítséget nyújtó kapcsolatok építése, élő kapcsolatrendszer kialakítása.

– Gyermeküdültetési lehetőségek felkutatása, készségfejlesztő, ismeretterjesztő gyermektáborok szervezése.

– Közösségi jótékonysági munkavégzés.