IGEN! – otthoni konfliktuskezelés

 

Legyél az első értékelő

Konfliktuskezelési tanfolyam párkapcsolatokban élőknek és egyedülállókak, ami segít elsajátítani a mediátorok szemléletét és módszereit azért, hogy a kapcsolatodban fenn tudd tartani a szeretetet, a nyugalmat, a bizalmat és az egyenlőséget évtizedeken át.

A személetmód abból indul ki, hogy a legtöbb kapcsolat a nem, vagy a rosszul kezelt konfliktusok mentén megy tönkre, és hogy ha szeretni akarjuk egymást, akkor ezt nem feltétlenül érdemes megvárni. Sokkal hasznosabb felkészülni rá, és ezt érdemes még abban az időszakban elkezdeni, amikor annyira szeretjük egymást, hogy szinte nem is kell odafigyelnünk a másik igényeire, mert minden megy magától.

A tanfolyam segít bátran szembenézni azzal, hogy ez a romantikus “magától működés” valószínűleg idővel elfárad, lelassul, és hogy az ennek mentén kibomló konfliktusokat nem csak úgy lehet feloldani, hogy elbújunk előlük, vagy hogy erőből lenyomjuk a másik torkán a saját megoldásunkat.

A mediációnak egy fantasztikusan szépen működő és nagyon könnyen tanulható, gyakorlati eszköztára van az egyenlő kommunikációhoz, a másik igényeire való aktív odafigyeléshez és a bántó kommunikáció erőltetésmentes megszelídítéséhez, amit a program általánosítások vagy konkrét előírások helyett valós gyakorlati példákon, rengeteg saját feladaton, és sok szemléletformáló, interaktív beszélgetésen keresztül mutat be.