Jóganyucik

kismama jóga, szülésfelkészítő tanfolyam, szülés utáni regeneráció

Legyél az első értékelő
Pad Mariann vagyok kismama jóga, babás jóga, szülőpozíciós jóga oktató, a Jóganyucik megálmodója. Elsősorban azonban két tündéri kislány anyukája.

A természethez erős fonal fűz, melyet a sziklamászás hozott az életembe. Amikor az erdőben, hegyekben vagyok, úgy érzem, mintha édesanyám méhének biztonságos ölelésében léteznék újra.

A Jóganyucik egy szeretetteli női kör, Te vagy, én vagyok, mi vagyunk, ahol nem kell senkinek megfelelni, elég ha a szíveddel jelen vagy. Együtt, egymást felemelve haladunk az anyaság és nőiség útján.

Első szülés élményem (melyre a kismama jóga segítségével készültem fel és csodaszép volt) után, jött egy nagyon erős küldetés tudat, hogy segítsek minél több NŐ-nek, hogy megtapasztalhassa a gyengéd szülést, babája a gyengéd születést, erősítsem azt a tudatot, hogy KÉPESEK vagyunk HÁBORÍTATLANUL VILÁGRA HOZNI a kisbabánkat.

A várandósságod alatt minden tudásommal és teljes szívemmel ott vagyok Veled. Támogatlak a szülés utáni tested-lelked megismerésében, szülés utáni regenerációban, majd anyaként és Nőként visszatalálni önMAGodhoz, az igazi, belülről jövő önbizalmadhoz, ragyogásodhoz. Őszinte odafigyeléssel és szeretettel támogatlak az utadon a várandósság során, a szülés utáni regeneráció idején s ameddig szeretnéd.

Hiszem, hogy pontosan olyan anyukája vagy a gyermekednek, mint amilyenre neki szüksége van.

Megengedés. Anyaság. Jóga. Szeretés. Nők. Jóganyucik.