JóLélek Műhely Egyesület – LEMangURIA® Közösség

önismereti táncfoglalkozások országhatáron innen és túl

Legyél az első értékelő

Mi kell ahhoz, hogy

  • ne veszítsd el a tüzed: a lelkesedést, a lendületet, az inspiráltságot, az alkotókedvet; 
  • időről időre meg tudj újulni;
  • napi rutinod, számtalan teendőd s mindaz, amit látsz, érzékelsz, tapasztalsz magadban és magad körül, ne tudjon kibillenteni az egyensúlyodból ? 

Hogy IGEN-t mondj a Te idődre. 

Keresd önismereti táncfoglalkozásainkat, programjainkat országosan, ha fontos életedben az egészségtudatosság és az önmagunk – és a világ megismerését lehetővé tevő, kreatív közösségi kapcsolatok. 

JóLélek Műhely Egyesület – LEMangURIA® Közösség 

www.facebook.com/jolelekmuhely  

www.facebook.com/lauvolgy

A LEMangURIA® táncos, szabadmozgásos módszere több mint 20 éve támogatja abban a magyar embereket, hogy a lelki egyensúlyhoz, saját belső értékeikhez visszataláljanak. Ereje, tápláló forrása az ősök hagyatékában rejlik, és annak a 12 képességnek a fejlesztésében, mely a tudatos életvezetést, az egészséges emberi kapcsolatok lehetőségét, és ennek köszönhetően az életminőség javulását hozza el a hozzá kapcsolódó nők/férfiak/gyermekek életébe.
Az országos szinten több mint 30 helyen működő mikroközösségek közel 3-4000-es létszámot vontak már be önismereti programjukba navigátoraik és a LEMangURIA® ÉletTánc módszer alapítótanára, Semsei Angelika humánfejlesztő közreműködésével.