Kornhoffer Tünde – Anaya Női Jóga

Női jóga oktatóképző, jógaterapeuta, himalájai jóga tanár

Legyél az első értékelő

Anaya – A Szív útja, a női bölcsesség tárháza

Az Anaya női jóga létrehozója és működtetője vagyok, vágyam, hogy a női létezés teljességét örömmel éljük meg, s használjuk fel külső és belső világunk táplálására. Oktatóim magas minőségben kapják a tudást, 21 hónapon keresztül tartó képzésen, s azon túl is.

Köztisztviselőként dolgoztam, igazgatásszervező diplomával 25 éven keresztül a polgármesteri hivatalban, főtanácsosként. Ezalatt született négy gyermekem, emiatt (hogy túléljem ép ésszel mindezt) elkezdtem jógázni, jógát tanulni.

Munkám alatt ráláttam arra, hogy igazi fejlődés és változás csak az önátalakulással lehetséges. Ebben komplex segítség a jóga, mert mély önismereti utat kínál, és nemcsak a testi erőnlétet fokozza. Nőként sok különleges szempontot kell figyelembe venni a gyakorlásnál, ebben mélyedtem el, jógaoktatóként nagyon sok a női sorsot, betegséget megismerve.

Negyedik fiam születése (2004) óta napi szinten jógázom, és 2006 óta tanítom is a jógát. Több mint 1000 órányi jóga tanulmány áll mögöttem, melyekből a legfontosabb a Himalájai Tradíció és a jógaterápia. A jóga napi rutinjai szépen segítettek rendeződni a személyes életemben, melynek gyermekeim nyugalma, biztonsága, szépséges fejlődése volt az ajándéka.

Sokat szenvedtem, sokat hibáztam, vágytam az elégedett és boldog életet. Szenvedélyesen érdekel a dolgok mozgatója, háttere. Nagy bölcsesség tárházára bukkantam a női körök működtetőjeként. Jelenlegi életfeladatom, mivel gyerekeim nagyok már, hogy a tudásomat megosszam.