Léleknevelés Gyermekközpont – Rácz Mónika gyermekszakértő

gyermekfelügyelet éjjel-nappal, gyermekprogramok, táborok, tanácsadás

Legyél az első értékelő

Szántó-Külitsné Rácz Mónika vagyok, a Léleknevelés módszerének megálmodója és nagykövete, a Léleknevelés Gyermekközpont alapítója.

Közel 30 éves tapasztalattal a gyermeknevelés terén, hiszem, hogy minden gyermek különleges, egyedi és megismételhetetlen, sajátos küldetéssel érkezik a világba. Az én életfeladatomat egy csöppnyi kisfiú által találtam meg, aki édesanyjának választott rövid, ámde csodákkal teli életében. Hitem azóta egyre töretlenebb, melyet a közel 8 éves angyali kislányom erősít meg minden pillanatban.

Küldetésem, hogy a jelenleg is előszeretettel alkalmazott, ámde elavult, nem működő gyermeknevelési módszerek helyett a Léleknevelés alapelveire építve egy új szemléletet ismertessek meg az erre nyitott szülőkkel, hogy az új, felnövekvő generáció kevésbé sérült, manipulálható, és érdekorientált legyen. Sokkal inkább szeretnék egy olyan világot teremteni, ahol az emberek boldog családokban, közösségekben, szeretetben és átlelkesedve hittel és tudatosan élnek!

Nem az a feladatunk, hogy megtanítsuk a gyermekeket arra, hogy hogyan legyenek jobbak, mint bárki más, hanem az a célunk, hogy megtalálják önmaguk legjobb verzióját!

A Léleknevelés Gyermekközpont az a hely, ahol gyermekedet élmény, téged feltöltődés vár, miközben egyre jobb anyának érzed magad, mert valóban mindent megtettél érte!