Molnár Móni

Jógaoktató, női jógaterapeuta, tudatos érintő

Legyél az első értékelő

Molnár Móni vagyok, minősített jógaoktató, női jógaterapeuta, tudatos érintő, két lány gyermek édesanyja, feleség, lelkes kutyás, végzettségemet tekintve közgazdász.

Multikulti környezetből tolt át az Élet egy egészen más Útra, ráébresztve tudatomat egy addig számomra csak sejtés szintjén létező világra. Arra, hogy lehet máshogy is ÉLNI!
Mai világunk egyik legjellemzőbb ismérve a tempó. Felgyorsult iramban folyamatos információ áradat és cselekvés-kényszer nehezedik ránk. Azt érezhetjük, hogy ha nem cselekszünk, akkor nem vagyunk hasznosak és/vagy lemaradunk valamiről. Mégis sokszor falakba ütközünk, elakadunk, nem tudjuk merre és hogyan tovább. Testünk is jelezheti a harmónia hiányát: finomabb fizikai, mentális tünetek, erőteljesebb betegségek formájában. Megjelenhetnek elakadások az életúton: munkahelyi nehézségek, párkapcsolati és szülő-gyermek közötti problémák, életút közepi válság. A felsorolás közel sem teljes. A kiegyensúlyozott életviteltől, saját ritmusunktól, a valódi szükségleteink megélésétől való eltávolodás sokféle jelzés formájában kér figyelmet.
Szerencsére valahol mélyen érezzük, hogy az egyensúly, a harmónia, a mindent megtartó belső erő, a békés csendesség ott van bennünk, csak nem tudjuk hogyan kapcsolódjunk hozzá.
Holisztikus szemléletű módszerem ebben tud segíteni. Eszközöket ad a kezedben a hogyan-hoz. Segít megismerni és visszatalálni saját ritmusodba, kapcsolódni természetes és egészséges létállapotodhoz. De ehhez te is kellesz, kellesz ahhoz, hogy felelősséget vállalj a saját életedért!

Ha úgy érzed elindulnál ezen az úton, keress bátran!