mom2be kismama program

gyógytorna, kismama manuálterápia, manuálterápia, kismama torna, online tanácsadás, állapotfelmérés, személyes szolgáltatások, szülés utáni hasizom regeneráció

Legyél az első értékelő

?? A célirányos gyógytorna típusú mozgásprogram biztonságos a mamának és a pocakban fejlődő babának egyaránt!

Tamás Veronika manuálterapeuta-gyógytornász és személyi edző  vagyok, feleség és 2 gyermek édesanyja. Folyamatosan képzem magam és több mint 10 éve foglalkozom kismamákkal. Azt tapasztalom, hogy sok esetben a kismamák nem kapnak teljeskörű tájékoztatást mozgásszervi problémáikkal kapcsolatban, illetve sok helyen a szakemberek el sem vállalják őket, mert nincsenek tisztában azzal, hogy mit szabad és mit nem. 

Saját 2 várandósságom alatt és után egyre jobban kezdett érdekelni ez a terület.

? Az egészséges várandósság nem betegség!

Tudásommal és tapasztalatommal szeretném segíteni a hozzám forduló kismamákat, hogy egészségesek, panaszmentesek és aktívak maradhassanak a várandósságuk alatt.

INGYENESEN letölthető anyagaimat keresd a honlapomon!

➡️ 10 dolog, amit tartalmazzon a kismama tornád

➡️ FelkéSZÜLÉSi munkafüzet

?? A mom2be kismama program  egy modern, gyógytorna alapokra épülő edukációs és torna program, mely állapotfelméréssel kezdődik, és egyéni, személyre szabott konzultációval folytatódik, melyben mindenkinek az állapotfelmérő kérdőívben adott válaszai alapján javaslatot teszek a programhoz tartozó 11 részes (234 pecnyi) gyógytorna alapú kismama torna videók és kiegészítő segédanyagok használatára.

⏰ A program a vásárlást követően korlátlan ideig elérhető (a szülést követően, és a következő várandósság alatt is), ugyanakkor ilyen esetekben javasolt egy újabb egyéni konzultációt kérni, hogy az adott helyzetnek megfelelően tudja  végezni a gyakorlat sorokat.

Szeptembertől online csoportos babaváró program is indul, ahol maximum 20 fő felkészülését és rendszeres mozgását koordinálom 12 héten át!