orsyoga – György Orsolya jógaoktató

kismamajóga, szülésutáni jóga, babás mozgásfejlesztőjóga, szétnyílthasizom zárás, jóga, meditáció,

Legyél az első értékelő

Több éves jógatapasztalatomat átszőtte saját 3 gyermekes anyukává válásom, így bizonyossá vált számomra, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor muszáj módosítani a hagyományos jógagyakorlatokat, hogy egészségben, biztonságban maradhasson a tanuló.

Legyél hétköznapi hős, kismama vagy édesanya, biztosan megtalálod a számodra és kisbabád számára tökéletes órát az órarendemben.

Életfeladatomnak érzem azt a tudást és tapasztalatot megosztani másokkal, amiket fiatal felnőttként, nőként és anyaként is meg kellett élnem, tanulnom.

Szeretném, ha tudnád nem vagy egyedül az érzéseiddel, a gondolataiddal és problémáiddal. Van olyan biztonságos tér, ahol ezek az energiák feloldódhatnak, a kérdések megválaszolásra kerülnek és kitisztul elméd és tudatod, és a tested is új erőre kap.

Legnagyobb szeretettel várlak Téged is.

Namaste

Orsy

FAQs

Q Vihetem-e magammal a szülés utáni regenáló órára a kisbabámat?

Természetesen hozhatod a kisbabádat mind a szülés utáni jógára, mind a Flatcore (szétnyílt hasizomzáró) órára is, sőt maradhattok Babás mozgásfejlesztő jógán is, ahol a kisbaba egészséges fejlődését támogatjuk meg játékos mozgással és masszázzsal.

Q Kismama vagyok, hány hetes kortól jöhetek jógázni?

Betöltött 12. héttől bátran jógázhatsz, kivéve, ha máshogy nem rendelkezik szülészorvosod.

Q Hol talállak meg?

Jelenleg több helyszínen tartok órákat. A legbiztosabb, ha vagy a Facebook oldalamon vagy a honlapomon megnézed az aktuális órarendet, illetve bejelentkezel a https://gyorgy-orsolya-jogaoktato.reservio.com oldalon.

Q Tartasz baba nélküli órákat is?

Igen, Női egészség jógáját pont azért hoztam létre hogyha valaki szeretné a női egészségét fókuszba helyezni, de szeretné közben teljesen kikapcsolni "anyuka-üzemmódját", hogy kivételesen csak magára figyelhessen.
Megtalálod az órarendben :)