PanDani világa

könyv és játék webshop, gyógypedagógus

Legyél az első értékelő

PanDani Világa

Minden kezdetnek van egy története, a miénk úgy indul, hogy elfelejtettünk felnőni, jártunk iskolába, tanultunk, vizsgáztunk, állásinterjúra jártunk, dolgoztunk és dolgozunk nap mint nap, van egy szerepünk a társadalomban, ami szerint éljük a mindennapjainkat, de valahol legbelül még mindig ott lapul bennünk az a kisgyerek, akinek határtalan a képzelete, aki bunkert épít egy székből és egy pokrócból, akinek szörnyek lepik el a szobáját, aki estéről estére egy mese mellett szeret elaludni és hiszi, hogy a világ lehet egy csodákkal és varázslattal teli hely.

Fontosnak tartjuk, hogy ez a határtalan képzelet és lelkesedés ne vesszen el, a gyerekek igenis álmodozzanak, játszanak, használják a képzelőerőjüket és varázsolják el magukat.

A PanDani kalandjai olyan kivételes mesekönyv-sorozat, melyben a kis főhős életre kelti a bennünk rejlő gyermeki világot, mindeközben fejleszt és tanít is. A sorozat minden meséjéhez fejlesztő feladatgyűjtemény, sok mozgással kísért mondóka és játék is tartozik, ezzel segíti a gyermek fejlődését, és a játékok révén hasznos időtöltést is garantál a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

A mesékhez tartozó feladatgyűjteményt a társadalmi szerepünk adta, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező pedagógus szakemberekként állítottuk össze.

Azt a célt tartottuk szem előtt, hogy a 2-6 éves korú gyermekek nagy-mozgásának, finom-mozgásainak, kommunikációjának és gondolkodási műveleteinek fejlődését célzottan, de játékos formában, a mesén keresztül, ahhoz kapcsolódva tudja támogatni a szülő, nagyszülő vagy pedagógus.

Gyakran előfordul, hogy a megcélzott négy területből egyik – vagy akár több is – nem a gyermek életkorának megfelelő szintű fejlettséget mutat. Ennek oka az esetek egy részében csupán annyi, hogy a gyermek bizonyos jellegű feladatokat nem végez, nem kap lehetőséget (vagy egyszerűen csak nem megfelelően motivált) annak a gyakorlására. Rohanó, felgyorsult világunkban sajnos egyre kevesebb idő jut a szülőknek a gyermekeikkel való közös játékra, a mesére, annak játékon keresztüli feldolgozására, a mondókázásra, pedig ezek mind elengedhetetlenek a gyermek kiegyensúlyozott fejlődése szempontjából. A négy fejlődési területre meghatározott játékos feladatokkal abban segítjük a szülőt, hogy gyermeke fejlődése harmonikusabb és optimálisabb legyen, tesszük mindezt úgy, hogy közben az egész család számára minőségi közös időtöltést kínálunk a fejlesztő mesecsomaggal.

Ha már belekezdtünk, nem szeretnénk megállni, a kis pandánknak köszönhető úton tovább haladunk, és saját magunkat is fejlesztve, további mesék és játékok kerülnek hamarosan a portfóliónkba. Továbbra is azt tartjuk majd szem előtt, hogy segítsük a fantázia szárnyalását, és ezzel egy időben játékosan fejlesszünk és nyújtsunk lehetőséget az értékes együtt töltött időre. Ezzel lesz teljes Pandani Világa.