PécsiSitter

Gyermekfelügyelet és Idősgondozás

Legyél az első értékelő

Kedves pécsi és Pécsre látogató Családok!

Ha időnként nektek is gondot okoz, hogy kire bízzátok gyermeketek, vagy a Nagyi, Dédi látogatása, segítése egyre nehezebb, akkor mi vagyunk a megoldás!

Családi vállalkozásunkban online, gyermekfelügyelet szervezésével foglalkozunk, illetve az idősebb emberek körüli segítséget, szabadidős tevékenységet szervezzük privát keretek között. Foglalásaink egyaránt lehetnek alkalmiak és rendszeresek is. Fiatalos, rendkívül heterogén, fix csapattal rendelkezünk ahol a hallgatóktól kezdve a gyógypedagógusokig mindenféle végzettségű Sitter van. Alapvetően a felügyelni kívánt személyhez igazítjuk, kit küldünk, ha máshogy nem kérik.

Jómagunk orvosok vagyunk, így a Sitterek kiválasztásakor nem csak az alapvető szakmai kompetenciák, rátermettség bizonyítása volt a szempont, hanem minden Sitterünktől elvárjuk egy gyermekujraélesztés és gyermekelsősegély tanfolyamon való részvételt is. Pécsi kisvállalkozásként szeretnénk a helyi kisvállalkozásokat is támogatni, így VIP programunk keretében rendszeres foglalóink kedvezményeket kapnak különböző pécsi szolgáltatásokra, termékekre.

PécsiSitter – “Gondoskodj szabadon!”