Pomázi Bea NaturArt – Kozmetika kultúra

Dr. Hauschka holisztikus szemléletű kozmetikai kezelések

Legyél az első értékelő

A Dr. Hauschka holisztikus szemléletű kozmetikai kezelések a teljes embert (fizikai, lelki, szellemi) átható, finom, lélegző érintésekből állnak. A mindannyiunkban működő életerő ösztönzését szolgálják, elsősorban a nyirokáramlás serkentésével. A kezelések és az ehhez használt Dr. Hauschka, 100% Bio/Organikus alapanyagokból készült gyógyító kozmetikumok egymás hatását tökéletesen kiegészítve hozzásegítik a testet ahhoz, hogy képes legyen önmagát regenerálni, újra egyensúlyba hozni. Az információ szinten ható gyógynövénykompozíciók és a teljes elengedés állapotát segítő érintések hatására a vendég elméje lecsendesedik, az érzelmi állapotát a teljes ellazultság, nygalom, befogadás jellemzi leginkább. Ez a nyitottság, és önátadás lehetővé teszi az Önmagával való újra kapcsolódást. Ezáltal energikusan és életvidáman lesz képes szembenézni az élet hétköznapi kihívásaival.

Magamról….

Ha három szóval jellemezhetném magam, azt mondanám: nyitott, szolgálatkész és harmóniára törekvő ember vagyok. Kíváncsi és nyitott vagyok az engem körülvevő világra. Gyermekkorom óta keresem a válaszokat azokra a kérdésekre, hogy ’Ki vagyok én?’, ’Honnan jövök?’ ’Hová tartok?’, ’Mi az Élet és mi a Halál?’. Különböző korszakaimban különböző és egyre bővülő válaszokat találtam és valószínűleg még fogok is találni ezekre a kérdésekre.

Kíváncsi vagyok a körülöttem lévő emberekre. Szeretem meghallgatni, megérteni, megérinteni őket. Úgy érzem bizalommal fordulnak hozzám és kérnek tőlem segítséget. Ezek a tulajdonságaim segítettek, mikor tanárként végeztem a munkám és úgyszintén abban a 15 évben, míg a gyermekeinkkel otthon voltam.

Időközben kíváncsiságom egy erős megismerési vággyá érett bennem, így kezdtem el filozófiát majd asztrológiát tanulni. Antropozófiai érdeklődésem következménye volt, hogy gyermekeink waldorf óvodába – iskolába kerültek. Ez a közeg immáron 17 éve meghatározza családunk hétköznapjait és ünnepeit. Ennek a szellemi közegnek köszönhetően talált rám a Dr. Hauschka kozmetika holisztikus szemlélete is. 44 évesen pályát módosítottam és Dr. Hauschka kozmetikus lettem. Úgy érzem, minden, ami engem leginkább meghatároz, találkozik ebben a hívatásban. A segítő szerep, az emberekkel való személyes találkozások és a megszerzett tapasztalataim megosztása.

Hiszem, hogy mindannyian egy egyedi értékkel születtünk erre a világra, hogy azt embertársaink javára kibontakoztassuk, megmutassuk. Az élet „viharában” azonban sokszor elfelejtjük ezt az adottságot. Az önmagunkba és az életünkbe vetett bizalmat, önmagunk érdemességét megkérdőjelezzük. A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy a fizikai testen keresztül olyan életerőre, életkedvre tegyenek szert, melynek köszönhetően önmagukból képesek lesznek fokozatosan előhívni azt a belső értéket, melynek felvállalása és megtapasztalása által önbizalomra, tetterőre, az Élet szeretetére tehetnek szert.