Szabó Júlia-Rendberaklak

rendteremtő, rendszerező

Legyél az első értékelő
Sokféle munkám volt már. Voltam már gondozónő csecsemőotthonban, bölcsődében. Dolgoztam könyvesboltbam, tartottam gyerekdráma foglalkozásokat, és szociális tréninget ADHD-s gyerekeknek.

De a rendszerezés, a rendrakás, a RENDBERAKLAK az a munka ami feltölt, amiben a legmagabiztosabb vagyok és ezért minden percét élvezem.

Amikor belépek egy térbe, ahol nagy a kuszaság, nem a problémát látom, hanem azt, milyen letisztult, rendezett lesz vagy lehetne, és tudom azt is, hogyan kell ezt megteremteni. Csodás élmény, ahogy munka közben kezd tisztulni a tér, láthatóvá válik, hogy ez valóban egy jól használható, praktikus konyha, átlátható gyerekszoba, gardrób vagy kamra, ahol minden a helyén van.

De még csodásabb azt látni, ahogy a tulajdonos megkönnyebbül, fellélegzik és az is előfordul, hogy élvezni kezdi a pakolást, rendrakást. Közben pedig jókat beszélgetünk, együtt nevetünk, érzékenyülünk el.

Egy-egy nap végére eljutunk oda, hogy látom a tulajdonosokon az elégedettséget, mivel egy nagy tehertől szabadultak meg és úgy érzik egy új szobát, egy új életteret kaptak.

Rendberaklak célja, hogy veled együtt egy olyan környezetet teremtsünk, amiben te és a családod jól érzitek magatokat, ahova jó hazamenni, ahol mindennek könnyedén megtaláljátok a helyét.

Mindenkinek, NEKED is van egy rendszered, ahogy a dolgaidat elrendezed. Mi abban segítünk neked, hogy a TE rended működni tudjon!

Együtt megalkotjuk azt a rendszert, ahol jó élni, ahol a rendnek lelke van.