Szeglet Közösségi Tér és Kávézó

közösségi tér és kávézó

Legyél az első értékelő

Szeglet Kávézó és Közösségi Tér

A Szeglet több mint rendezvényhelyszín. A Kávézó és konferencia terem szolgáltatásait a közös főzésekhez előkészített látványkonyha, egy textil műhely és egy fotó stúdió egészítik ki.

A Szeglet Közösségi Teret a Salva Vita Alapítvány működteti. Az alapítvány megváltozott munkaképességű embereknek segít elhelyezkedni a munkaerő piacon, így a Szeglet csapatában is megváltozott munkaképességű kollégákkal közösen dolgozunk.

Vendégeinknek kínáljuk:

·         Kávézó

·         Bérelhető helyszínek: rendezvénytermek, workshop konyha

·         Változatos csapatépítő programok

·         Catering szolgáltatás egészséges ételekkel és italokkal

·         Trendi, környezettudatos ajándékok magánszemélyeknek és cégeknek

·         Professzionális fotós és videós stáb

·         Szemléletformáló közösségi programok

·         Mindezek kombinációja egyedi megrendelések alapján

A kávézónkban  egészséges ételeket kínálunk vendégszerető, kedves kiszolgálás mellett.

Nálunk rendezvényidhez megtalálhatod, a tökéletes helyszínt legyen szó, képzésről, jóga óráról, privát családi vagy baráti összejövetőről. Te elképzeled, mi pedig segítünk megvalósítani.

Rendezvényeidhez profi fotóst is kérhetsz, hiszen itt dolgozik Czabán Máté, aki biztos lehetsz benne, hogy a legjobb fotókat készíti majd. A helyszínünkön fotóstúdió is működik, így ha egy portré képre vágysz vagy épp családi fotóra azt is megvalósíthatod.

Professzionális videós és streaming csaptunk segítségével eseményed már online is közvetítheted tőlünk.

A bérelhető rendezvénytermeink mellet büszkék vagyunk rá, hogy nálunk készülnek a tunki-tunki vegan szendvicskrémek, amit kávézónkban meg is vásárolhatsz, vagy ha szuper egészséges vegan cateringre vágysz, akkor rendezvényeidre is kérheted.

A tunki-tunki workshop konyhát akár ki is bérelheted workshopra, közös főzésre, vagy forgatásra.

A Szeglet létrehozásánál az a misszió lebegett szemünk előtt, hogy ebben a nagyszerű projektben fogyatékos embereknek is teremtsünk munkalehetőséget. Velük együtt dolgozhassunk nap mint nap, és ezzel javítsuk társadalmi megítélésüket és  megmutassuk azt, hogy a fogyatékos emberek milyen teljesítményre képesek.

​Várunk mindenkit szeretettel a Szeglet Kávézó és Közösségi Térben!

#Rólunk

Budapesten az Albertfalva utcában évek óta üresen állt az egykori Borostyán Gyógyszertár. 2017 Karácsonyán a Salva Vita Alapítvány örömteli hírt kapott arról, hogy pályázata elnyerte a dániai THE VELUX FOUNDATIONS nagylelkű támogatását. Az Alapítvány a pályázati forrásból 2018 tavaszán megvásárolta az ingatlant, hogy létrehozza új közösségi és alkotóterét, ahol fogyatékossággal élő emberek képzését és foglalkoztatását is megvalósítja. A Szeglet Közösségi Tér megálmodói Heidl Szilvia (Salva Vita Alapítvány) és Wertheimer Kinga (Tunki-Tunki), akik hamar egymásra találtak terveik megvalósításában, hogy egy sokszínű alkotó közösséget hozzanak létre. Ismerd meg találkozásuk történetét, itt!

A Szeglet Közösségi Tér alkotócsoportjának tagjai a Salva Vita Alapítvány munkatársai és öt fiatal vállalkozó, akik szakértelmük mellett új cégeik alapításával is hozzájárulnak a ház működtetéséhez. A Szeglet Közösségi Térben közösségi műhelyek formájában vegán élelmiszerek gyártása, textiltervezés, hulladékanyagok újrahasznosítása, digitális fotó- és videófelvételek készítése és feldolgozása valósul meg fogyatékossággal élő munkatársak közreműködésével. A házban egy jó hangulatú családbarát kávézó, workshop helyszínek és rendezvényterem is rendelkezésre áll, ahol további további képzésekkel, eseményekkel, szakmai és közösségi programokkal várjuk az érdeklődőket!