The Moment

Rendezvényszervezés, esküvőszervezés

Legyél az első értékelő

Miért válaszd a THE MOMENT – et rendezvényszervezésre, esküvőszervezésre?

  •  ⏰Időt kapsz tőlem, hiszen minden apró kis részletről én gondoskodom, legyen szó rendelés leadásról, kellékek beszerzéséről

  • ?‍♀️Egyetlen kapcsolattartód lesz az összes szolgáltatóhoz

• ?Folyamatos kontakt lehetőség e-mailen, telefonon

• ?Nagy kiadásokat kiváltó kreatív ötletek és koncepciók

• ?Hatékony szervezéssel szinten tartom a költségvetést

• ?️Igényfelmérés vásárlás előtt

•1️⃣ Minőségi, különleges dekorációk és termékek

• ?Környezettudatos események és rendezvények

• ?Naprakész információ, legyen szó stílusról, szolgáltatásról, helyszínről.

Keress bizalommal és megvalósítom szíved vágyát! 

Várom leveledet!

Rólam :

Stampok – Kovács Eszter vagyok, a The Moment megálmodója és alapítója. Hiszem, hogy az élet maga a boldogság és csak rajtunk múlik, mit hogyan élünk meg. 2019 – ben megszületett kisfiam, Vince. Mikor terhesen otthon voltam az utolsó hónapokban, azt vettem észre magam körül, hogy mindenki rohan. Senki nem ér rá. Nem élik meg az emberek a pillanatokat. Stresszelnek, idegeskednek, nem szánnak időt másokra és másoknak, az élet pedig elrohan mellettük úgy, hogy észre sem veszik. Én ez időben pont az ellenkezőjét tapasztalhattam meg, hisz az állapotom ezt kívánta meg.

Mindig is elsőként szerepelt az életemben az önfejlesztés, olvasás, meditáció. Több énidőmnek köszönhetően, ezekre még nagyobb hangsúlyt tudtam fektetni ebben az időben. Elkezdtem magam mégjobban, mégméllyebben megismerni. Most már nem csak feleségként, testvérként vagy barátnőként, hanem leendő Anyaként is. Rá kellett döbbennem sokszor, hogy az emberek lemorzsolódnak az életünkben, de hiszem, mindenkit tanító szándékkal kapunk. Az univerzum azonban tele van meglepetésekkel és valóban egy új utat kezdett el megismertetni velem. Megtanultam most már nem csak hobbiként, hanem hivatalosan is a rendezvényszervezés fortélyait, illetve megszereztem Coach, tréner és mediátor végzettségem. Szakdolgozatom után egyből éreztem, ennek most van itt az ideje. Bele kell fognom. Éreztem magamban azt a Flow – élményt, amit még soha. Tudtam, ez az utam. Felismertem, hogy minden csak rajtam múlik. Úgy festem meg életem, annyi színnel, amennyivel csak tetszik. Vince születése után tapasztaltam meg igazán az önzetlen – feltétel nélküli tiszta szeretetet. Megfogalmazódott bennem az igazi álmom és szép lassan belekezdtem a The Momentet megtervezésébe.

Ám az élet hullámvasútja hirtelen lefelé siklott, elvesztettem Édesanyámat. Mély pont következett, de legbelül még mindig éreztem magamban az erőt. Úgy éreztem, esélyt kaptam és ezt meg kell ragadnom, meg kell tartanom. Tudtam és éreztem, Anyukám is ezt szeretné, hogy ne adjam fel. Bízzak magamban. Álljak a sarkamra. Ki kell tartanom önmagam mellett és mernem kell megvalósítani szívem vágyát, hisz az élet értelme az, hogy megvalósítsuk, amire a sors szánt minket. Ebben a pillanatban a boldogságot választottam. Tovább haladtam, nem engedtem el ezúton az álmom, az élet célom. Édesanyám szeretetének erejével a lelkemben és még több felismeréssel – megtapasztalással, megalapítottam a The Momentet.

Mondhatom, nincs erő kihívások és nehézségek nélkül és talán ezidőben önmagam egyik legjobb barátja is lettem.

Amit tudok : adni szeretnék.

Szeretném, ha az emberek szolgáltatásaim és blog bejegyzéseim által megtapasztalnák a tiszta, feltétel nélküli szeretetet.

Szeretném, hogy felismerjék : meg kell becsülni az élet pillanatait, hogy az élet minden percéért hálásnak kell lennünk. Tudjunk megállni ebben a rohanó világban és vegyük észre az élet csodáit, hisz ott vannak, mindenben, csak meg kell látnunk őket. Az élet sokszor kemény, ezt mindenki tudja, de ami nem öl meg, az megerősítés és csak rajtunk áll, miből mit hozunk ki. 

Segítek, hogy az életet a lehető legjobban éld meg, a lehetőségeidből a legtöbbet hozd ki. 

Teljes szívvel és odaadással, őszintén, önzetlenül, a kezedet fogom. Minden élezhelyzet, esemény ami számodra fontos, az számomra is az. 

Mernünk kell élni. Mernünk kell álmodni. Hisz az élet rövid… és a végén csak az számít, mennyi élet volt éveidben. Adjuk meg magunknak és másoknak az odafigyelést a szeretetet, mert megérdemeljük! 

A szeretet az első, ezt sose feledjük.

The Moment : Lélektől Lélekig. 

Szeretettel,Eszti