Mi az anyákkal vagyunk.

Felhasználási feltételek

A www.mumpark.hu címen elérhető weboldalt („Weboldal”) felhasználásának feltételeit a jelen dokumentum tartalmazza („Felhasználási feltételek”). Hatálya kiterjed a weboldal valamennyi látogatójára, felhasználójára („Felhasználó”).

A Weboldal szolgáltatója („Szolgáltató”) jogosult a Felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosításokról a Szolgáltató a Weboldalon rövid felhívás útján értesíti a Felhasználókat, a jelentősebb változásokról pedig e-mail-ben tájékoztatja a hírlevélre regisztrált Felhasználókat.

  1. Szerzői jogok

A képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a magáncélú másoláson kívül, a Weboldalon található tartalom, közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, vagy tehetők hozzáférhetővé a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

2. Hírlevél

A Weboldalon hírlevélre lehet regisztrálni. A hírlevélre a Felhasználó a regisztráció során, valamint a külön erre a célra kialakított szövegdobozokban, a nevét és az e-mail címét megadva tud feliratkozni. A hírlevélre feliratkozó Felhasználók részére a weboldalon megjelenő tartalmakkal kapcsolatos információt, illetve az azokhoz való hozzáférés lehetőségét juttatja el e-mail útján.

A feliratkozott Felhasználó bármikor, indokolás és jogkövetkezmények nélkül jogosult a hírlevélről leiratkozni a news@mumpark.hu e-mail címre küldött levélben.

A Felhasználók által megadott személyes adatokat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük.

Budapest, 2020. december 27.