Mi az anyákkal vagyunk.

MI A MUM PARK?

A MUM PARK szavak, tettek és összefogás.

A magányos anyukák ideje lejárt. Nem lehet egyedül csinálni azt, amit egy egész falunak kellene.
A tabuk és felszínes, cukormázas hazugságok ideje is lejárt. Őszinte szavakkal, önreflektív írásokkal, szókimondó, ugyanakkor segítő cikkekkel várunk a MAGAZIN oldalon.
Nem elég beszélni róla, tenni is kell valamit, hogy lépésről lépésre jobb legyen az anyák helyzete. Keress Neked megfelelő szakember a SZOLGÁLTATÁSOK oldalon.
Szeretnél írni az oldalra? Szeretnél felkerülni a szolgáltatók közé? Írj nekünk: MUMPARK@MUMPARK.HU

CREDO

“Mindannyiunk bőre alatt ott él egy szabad nő, egy erős és vad asszony, aki mindennél jobban arra vágyik, hogy addig táncolhasson, amíg a talpa már nem bírja tovább.  Arra vágyik, hogy szíve gyönyörűséges fájdalmát beleénekelhesse az ég aljába… Arra vágyik, hogy a termékeny erejének és kreativitásának feneketlen kelyhét az Élet oltárára ajánlhassa fel. Ha képessé válsz arra, hogy Te is énekelni kezdj… hogy PONT abból a sebből kezdj énekelni, amit eddig a leginkább elrejteni igyekeztél, akkor az nemcsak a saját történetedet tölti meg értelemmel és jelentéssel, hanem mint egy hang a kórusban, hozzájárul ahhoz, hogy az összes többi, hasonló sérülésekkel és fájdalmakkal élő nő és ember hangja is szimfóniává válhasson.”

Idézet Toko-Pa Turner, Belonging c. könyvéből ♡ Gáborjáni Réka ♡ szabadfordításában