Mi az anyákkal vagyunk

MUM PARK_SZOLGÁLTATÓI ADATLAP

Helló!

Ha szeretnél megjelenni az oldalon a szolgáltatók között, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldj egy fotót a mumpark@mumpark.hu címre.
Minden adatod meg fog jelenni a mumpark.hu/szolgaltatasok_ oldalon, kivéve, aminél külön feltüntetjük, hogy csak a mi kapcsolattartásunkhoz kell.

A MUM PARK egy olyan oldal, ahol az anyasággal kapcsolatos írásainkat jelentetjük meg a MAGAZIN oldalon.

A SZOLGÁLTATÁS részben pedig olyan szolgáltatókat gyűjtünk össze, akik valóban tudnak segíteni az anyukáknak a munkájukkal. Lehet az házhoz menős, online vagy helyben végzett tevékenység. Lehet gyerekfelügyelet, gyermekágyi segítség, jóga, masszázs, életmód tanácsadás, háztartási segítség, főzés, mosás, takarítás, lelki segély, pszichoterápia, szoptatási tanácsadás, dúlaszolgálat, bábai tevékenység, sport, wellness, oktatás, stb.

Az oldalon magánszemélyek, egyéni vállalkozók mellett formális vagy informális szerveződések, programok, márkák, közösségek, központok is megjelenhetnek. A lényeg, hogy ha egy anyuka az oldalon megoldást keres, minél hamarabb rátaláljon arra, aki vagy ami neki a legnagyobb segítséget nyújtja.

Az adatlap érvényes beküldésének feltétele, hogy elolvastad és elfogadod a Szolgáltatókra Vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatónkat

Ha bármi kérdésed van ezzel az egésszel kapcsolatban, írj nekünk: mumpark@mumpark.hu

Üdv,
MUM PARK

………………………………………….

Jelenleg az adatlap karbantartás alatt, kérjük írj nekünk vagy gyere vissza később.


[ninja_form id=2]