Ezermillió dolog történik egy nap a gyerekekkel, csak épp magadra nincs figyelmed, egészen addig, amíg már nagyon kellene egy kis feltöltés, mert vészesen merülnek a készleteid? Válogass INSTANT megoldásaink körül!

INSTANT Tipp 1. Tuti relax 10 perc alatt

Feküdj le és dobd fel a lábaidat a falhoz. Relaxálj vagy csevegj a legjobb barátnőddel.

INSTANT Tipp 2. Naptöltő

A fáradékonyságot a D-vitamin-hiány is okozhatja, előzd meg, napfürdőzz. Minimum 10 percet tölts direkt napfényben úgy, hogy lehetőség szerint a teljes arcodat (mellkasodat) süsse a nap.

INSTANT Tipp 3. Anyakisimító „koktél”

Már több kávét ittál, mint kellett volna, és még mindig nincs vége a napnak? Akkor ez lesz a Te italod! Igazi simogatás testnek és léleknek.

Turmixolj össze (botmixerrel is lehet):
1/2 tk matcha zöldtea port
1 tk maca port
1 marék diót
4-5 szem kimagozott puha datolyát
Annyi vizet, hogy mindezt ellepje.

Smoothie állagú varázslatos anyaitalt kapsz. Ne adj senkinek belőle!

INSTANT Tipp 4. Emlékes trükk

Amikor nagyon beleveszünk a hétköznapokba, és olyan egyformának tűnik minden, akkor elő lehet venni pár percre a régi fotókat, és nézegetni a gyerekeidről készült 1-2-4-6-stb évvel ezelőtti fényképeket.

Segít távlatokba helyezni a jelen értelmetlennek tűnő pillanatait, és azon túl, hogy tuti elolvadsz, új motivációt is ad a folytatáshoz.

De csak pár perc ígérd meg, hogy nem ragadsz a gép elé órákra, mert úgy már kevésbé feltöltő! Apró kockákban tudod, mint a csokit!

Tags :