Február számomra az év legkülönlegesebb hónapja: csak 28 napból áll, sőt 4 évente szökőnappal rukkol elő, plusz ilyenkor bújik elő a medve a barlangjából, ekkor van farsang, és a szülinapom is. ?
De ami a legjobb, hogy ilyenkor már látványosan, napról napra egyre világosabbra ébredhetünk, még a korán kelő pacsirták is! Talán a madarak is ennek örülnek annyira, azért csicseregnek egyre többet!

Bár a természet még rideg arcát mutatja, a tél még vissza-visszatérő bejelentkezéseivel próbára teszi ellenálló képességünket, de a mélyben már beindult az életkedvvel átitatott energiaáramlás.

Mint, amikor egy rég nem használt, ódon gépezet beindul.

Lassan, nehézkesen, de megbízhatóan mozdul: egyik fogaskerék kapcsolódik a másikba, kiszámíthatóan, pontosan illeszkedve, ahogy azt megtervezték.
A januári befelé fordulás és lelassulás után új fordulatra vált a természet, amit, ha figyelmesek vagyunk, magunkban is megérezhetünk. Február nem áll be a sorba, ő különbözik a többi hónaptól. Ezer apró, reménnyel teli impulzus érhet, ha kitárod az érzékelésed!

Légy jelen a felfedezés örömében, teljen így a február! ?‍♀️

Szeretettel, Molnár Móni 

Ha érdekel az évkör, ha szeretnél hónapról hónapra női körben az adott évszakra hangolódni, kövesd a SOLAN NŐI KÖR egész éves programsorozatát!


Photo by Ali Karimiboroujeni from Pexels

Tags :