A hangulatodnak is jót tesz, ha egy kicsit megcirógatod az érzékeidet némi Valentin-napi dekorációval. Az is elég, ha a dekoráció csak jelzés értékű, de persze ilyenkor simán belefér, ha egy cseppet túltolod. 😉

Kezdjük máris a bejáratnál

Milyen más érzés úgy belépni az ajtón, hogy a szerelem egyik jelképe vár téged és a párodat. Akár vásárolod a díszeket, akár saját kezűleg készíted, mindenképpen feldobja a hazaérkezést.

Szívből jövő apróságok

Legyen az egy apró szív papírból, vagy bármilyen anyagból, egy pöttöm váza rózsával és cukorkával, már kellemes érzést kelt abban, aki ránéz. Nem beszélve a gondolatokról, amiket ezek a semmiségnek tűnő tárgyak elindítanak.

Vacsora otthon kettesben

Mint te is tudod, igazán meghitten vacsorázni kettesben lehet. Ha sikerül ezt megszerveznetek szerelmeddel, akkor már adjátok meg a módját is. Ám nem bánkódj sokáig, ha a gyerekeket nem tudtad lepasszolni, mert egy Valentin-napi teríték így az ő szívüket is boldogsággal tölti el.

Lufi minden mennyiségben

Ezt nem lehet elrontani, mégis bombajól néz ki.

Romantika a hálószobában

Bár ez inkább a férfi dolga lenne, de ha megmutatnád neki az alábbi képek egyikét, biztosan értené a finom célzást. Ugyan – mint tudjuk – a célozgatás nem túl jó ötlet egy jó házasságban, de olykor azért mégis célravezető.

Merüljetek el a habokban

Naná, hogy fürdőszobát is dekorálhatod. Sőt! A gyertyák, mécsesek ide is jöhetnek minden mennyiségben. A fürdőzést egy érzékeket különösen felszabadító pezsgőzéssel teheted még kellemesebbé. A többi már nem tartozik rám.

Boldog Valentin-napot! ❤️


Képek forrása: pixabay.com, pexels.com, stylemepretty.com, thepioneerwoman.com, munaluchibridal com, tuacasa. Kiemelt kép: housebeautiful.com