Minden pár más, ki tudja éppen most milyen páros program jönne a legjobban. Higgadt, beszélgetős, bújós, jógás, kényeztető és szexi konyhai programokat válogattunk. És persze lehet többet is választani 😉

Döcög a kommunikáció? Válasszatok Szeretetkert kátyacsomagot!

Ajándékozzátok meg egymást minőségi idővel! Ismerjétek meg a kapcsolatotok rejtett területeit, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz! Szeretetkert könyv és kártyacsomag.

Bővebb információ: Szeretetkert Valentin-napra

lp.szeretetkert.hu

Bújós színház a kanapéról? Párterápiával?

Bújjatok a kanapén a takaró alá és nézzétek meg a Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda közös produkcióját, a Párterápia című előadást.

Bővebb információ: szinhaztv.com

Jógáznátok végre közösen? Páros jóga Valentin napon!

Ingyenes 60 perces kapcsolatépítő programot tart Kornhoffer Tünde jógaterapeuta február 14-én este 19:30-tól.
Tündi egyszerre holisztikusan és praktikusan kezeli a párkapcsolati témákat, ezért is kérdeztük múltkor a férfi és női szerepekről és az anyák lehetőségeiről. A vele készült beszélgetést olvasd el itt.
A programot megtalálod az alábbi képre kattintva az ajánlóink között és a Facebookon.

Váltó masszázs olajokkal

Nem kell profinak lenni ahhoz, hogy megmasszírozzuk egymást. De a körítés fontos, és az a figyelem, amivel a párunk felé fordulunk.

Legyen kéznél felmelegített masszázsolaj (radiátoron elég!), kellemes zene, félhomály. Ha már tudtok 20-20 percet egymásra szánni ilyen környezetben, az már igazi ajándék.

Ezt tanulhatjátok profiktól is, például itt: https://masszazsparoknak.hu/

Tantrikus konyhai kaland – Így készül a szexi csoki mousse 😉

Mert ki mondta, hogy a hálószoba nem jöhet ki időnként a konyhába? És persze lehet már az olvadó csoki látványa is egy jó kis előjáték. A recept 18-as karikás.

Pfúj, Valentin-nap?

Ha utálod az egészet, olvasd el Márti sorait, mert lehet, hogy Neked is csak egy kis lökés kell: igazából jól jön az ürügy az ünneplésre, összebújásra 😉

Még több Valentin?

Ha magával ragadott a Valentin-napi láz, és szeretnél még egyéb ajándékokkal előrukkolni, vagy dekorálni, irány a Valentin-szekciónk!


Photo by Arina Krasnikova from Pexels; Kiemelt kép: Photo by Pavel Danilyuk from Pexels

Tags :