Otthon vagy a kisbabáddal/kisgyerekeddel? Úgy érzed, hogy csak a gyerek/gyerekek körül forog a világ? Bárhová mész, mégis, mintha mindenki csak a gyerekekről tudna beszélni? A játszótérre már a nagyit küldöd, mert azt gondolod, ha még egyszer oda kell menned, akkor véglegesen bezuhan az IQ-d? A részemről igenis megértett problémádra most itt egy okosmegoldás!

Otthon a gyerekkel egyszerre csodálatos, és rémes is tud lenni. Tapasztalatból tudom, hogy ha nincs valami, ami néha kizökkent ebből a monoton helyzetből, akkor a hiányérzet mellé besompolyoghat a levertség, majd a depresszió. Ne engedd, főleg, hogy a segítség csak egy klikkelésnyire van!

Szerencsére ma már léteznek online, sőt, ingyenes online tanfolyamok is. A legjobb bennük, hogy bármikor, bárhonnan elérhetőek. Így amikor csak akarod, elrepítenek a hétköznapi életedből egy másik világba, ami még más szempontból is hasznos lehet – de neked ezt biztosan nem kell ecsetelnem.

A teljesség igénye nélkül, íme néhány remek, főként ingyenes tanfolyam:

The Bright Academy

Az eduline.hu-n is találhatsz kedvedre valót

Még nincs jogsid és/vagy nyelvvizsgád?

2020. július 1-jétől a CSED-en, GYED-en és GYES-en lévők ingyen végezhetik el a jogosítványhoz szükséges KRESZ-tanfolyamot és -vizsgát, valamint tehetik le az első nyelvvizsgájukat.

Ha tudsz angolul, neves és kevésbé neves egyetemek is kínálnak ingyenes kurzusokat

Tudsz olyan ingyenes képzésről, ami jól passzolna a listába, de nincs benne? Írd meg nekünk itt vagy a poszt alatt!

Jó tanulást!

Olvass többet a témában novemberi tanulósarkunkban!

Leadfotó