Szellemünk, gondolkodásunk átalakulása zajlik, de bőségteremtés ideje is van. A hét folyamán világossá válhat valami fontos a múltunkból, nagy megértések születnek, önkorlátozó hitrendszerek omolhatnak le végre!

A Nap tovább halad a Kos zodiákusban, a Cet, az Eridanus és a Halak visszaúszó hala fonalának csillagai alatt. Testi, lelki, szellemi átalakulásban vagyunk. Visszatérő lehetőségek, képességek várnak, miközben már az új utakra indulás is aktuális.

Heti Holdnaptár

A Hold a héten növekvőben van. Ez a gyarapodás, növekedés, táplálás ideje. Jobban felszívódnak a szervezetünk számára szükséges anyagok – de ugyanígy könnyebben is hízunk. A hét a Bikában indul,élvezetek és biztonság teremtés idejét éljük. Aktuális a pénzügyekkel való foglalkozás. Kényeztessük magunkat és virágainkat! Kedd hajnalban az Ikrekbe lép: légzőgyakorlatok elsajátítására a legjobb idő, de mozgásszervrendszerünk egészségét is előtérbe helyezhetjük. Gyerekekkel foglalkozni, nagy beszélgetéseket nyélbe ütni is időszerű. Csütörtök délután tovább vándorol a Rák jegyébe, s innentől a család és az otthon kerül előtérbe. A múlttal is jó foglalkozni ezekben a napokban. Vasárnap kora reggel aztán az Oroszlánba áll tovább a Hold, előtérbe kerülnek az apai, a vezető képességek, az önirányítás, a múltból való tanulás egyaránt.

Csillagüzenetek, bolygó fényszögek

HÉTFŐN a Mars (Szaturnusszal együttállásban) eléri a Nashirát, amely a Bak csillagkép farkát jelölő csillag. A hagyomány a jó hírek hozójának ismeri. Mindenképpen ideje van ösztöneink fölött győzedelmeskedni, erőinket önmagunk megismerése által a jövő tisztítására fordítani, feladatainkat felvállalni.

KEDDEN kora hajnalban pontossá válik a Mars és a Szaturnusz együttállása a Vízöntő zodiákusában, a Vízöntő múltba ömlő vize, a Bak és a Csikó csillagai alatt. Utóbbi legfényesebb, Kitalpha nevű csillaga, esszenciája is fölöttük ragyog az együttállás pillanataiban. Elérkezett az önlegyőzés, határaink meghaladásának ideje. Nagyon nagy erőre tehetünk most szert, de ehhez összpontosítanunk kell. S ha ezt megtesszük, felszállhatunk táltosunkra, és bárhová elrepülhetünk a három világban!

Erőteljes tisztulás indítható most be, oszolhatnak a múlt felhői, karmaletétel ideje van.

Szedjük hát össze minden erőnket, győzzük le önmagunkat hátráltató szokásaink (pl. terméketlen düh, lustaság), összpontosítsunk – s így beindulnak a dolgok. És csak az maradhat, ami valódi.
A kora reggeli órákban a Hold az Ikrekbe lép.
Délután a Vénusz elhagyja a a Vízöntő zodiákusát, hogy megérkezzen a Halak jegyébe. Mostantól a mély érzelmeké a főszerep, az egyesülés, az Unio Mystica, az igazi, mély szerelemben összeforrás ideje van – magával az élettel, az Univerzummal, illetve aktuálisan a partnerünkkel egyaránt. (Csillagképi értelemben péntekig még a Vízöntő múltba ömlő vizének csillagai alatt halad, így addig aktuális pl. szerelemi életünk, de bőséggel, biztonsággal kapcsolatos múltbéli ügyeink tisztítása is, amely által harmónia születhet.)

SZERDÁN Mars és Szaturnusz együttállása elhalad a Kitalpha, majd a Sadalsuud és a Deneb Algedi csillagok alatt is, miközben már szextilt alkot a Nappal és a vele együtt álló Merkúrral. A hét folyamán világossá válhat valami fontos a múltunkból, nagy megértések születhetnek, önkorlátozó hitrendszerek omolhatnak le végre! Tisztulnak a dolgok, ráérzünk, minek van itt az ideje.

CSÜTÖRTÖKÖN a Merkúr a Baten Kaitos csillag alatt halad el, mely a Cet gyomrát jelöli az égen. Beavató időpillanat ez: szellemünk, gondolkodásunk átalakulása zajlik, méghozzá az isteni tervnek megfelelően, ahhoz igazodva, emelkedve fel.
Késő délután a Hold a Rákba lép.

SZOMBATON a Vénusz eléri a Fomalhautot, a Déli Hal legfényesebb csillagát, a Világ egyik tartóoszlopát. Egységbe kerülhetünk önmagunkkal.

Nagyon jó bőség teremtő időpont ez: tartsuk szem előtt, hogy amibe energiát teszünk, az gyarapodik – érdemes tehát a szívünknek kedves dolgokat növelni.

Mély érzelmek vannak jelen. Legszebb, legszerelmesebb állapotunkban teremthetjük és élhetjük a szépséget. Hagyhatjuk magunkon átáramlani a termékenyítő isteni szeretetet.

VASÁRNAP hajnalban a Hold az Oroszlánba lép.
A Merkúr kvadrátot alkot a Plútóval, s éjfél előtt kicsivel eléri az Al Rischát. E csillag a Halak csillagkép két halát összekötő fonalak találkozása. Innentől új sorskör indul szellemi értelemben: túl az összegzésen, már fölfelé, az új irányba tart a jövőbe úszó hal. Gondolkodásunkban, kommunikációnkban, szellemiségünkben gyökeresen megújulva megyünk tovább utunkon. Óriási szellemi regeneráció ez, beavatódás a titkos, örök, szent tudásba, s e tudás azonnali működtetésére hív az anyagban.
Késő este a Vénusz a Denebet éri el, s ezzel tovább fokozza a hattyúként lebegő, tiszta, égi szerelem felébresztésének lehetőségét.

Áldott napokat kívánok!

Csillag Enikő spirituális konzulens

További írások a szerzőtől: https://magikusno.wordpress.com/blog-2/
Facebook: https://www.facebook.com/magikusnoutja
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChR9wCpkH_hwlAbWzDRTucQ

banner

Photo by: pixabay.com