A Nap már a Skorpió zodiákusában halad, az Angyal csillagai alatt. Minek van most ideje? Hát a transzformációnak, a szintemelkedésnek! Először mélyre merülünk, titkokat kutatunk, felfedezzük láthatatlan működtetőinket. Rájuk nézve megszűnik kötőerejük, kész vagyunk a teljes átváltozásra, a szintlépésre, kész vagyunk meghallani és elfogadni az angyali segítséget, létre jön az érzelmi biztonság, lelki erőnk növekszik.

Vénusz útját követve látjuk, hogy továbbra is kiemelt ideje van szexualitásunk, termékenységünk, biztonság- és bőségtudatunk, szerelmi életünk gyógyításának, a legmélyebb szeretet és szerelem égisze alatt.

Ezen a héten a Hold csökkenőben van: méregtelenítés aktusainak, levezetésnek, fölöslegek levágásának, kivezetésnek van itt az ideje.

HÉTFŐN a Hold még az Ikrekben jár, késő este lép át a Rák zodiákusába. Így a hét első napja még jövős-menős, sok mindent elintézhetünk, megbeszélhetünk, letelefonálhatunk. Késő estétől aztán romantikus filmmel indíthatjuk a Rák Hold napjait, amit másnap követhet például egy családi program – feldobhatjuk a hétköznapokat pl. egy kis történelmi jellegű kirándulással. Áramlanak az érzések, kutatjuk a múlt titkait, otthonunkkal foglalkozunk.

SZERDÁN kora hajnalban pontossá válik a Vénusz és a Neptunusz teremtő fényszöge. Érdemes figyelni álmainkat.
Most van itt az ideje annak, hogy legmélyebb, akár magunk elől is titkolt érzéseink megmutatkozzanak az anyagban.
Vénusz a Skorpió és Kígyótartó csillagai alatt, a Nyilas zodiákusban időzik épp. Itt azzal van elfoglalva, hogy megélje legmélyebb szenvedélyeit, kézben tartsa (egyáltalán: hajlandó legyen a kezébe venni) ösztönerőit, szexuális erejét, életerejét, gyógyító erejét. Hogy a szeretet legmélyebb igazságai és titkai felé forduljon. E mélységek megjárásából és belső küzdelmekből születnek a magas rendű megoldások, célkitűzések, a lelkesedés, az isteni minőségek felé fordulás a hétköznapokban.
Csak, hogy biztosan megértsük: teljes átvarázsolódásról van szó! Egyébként életünk során folyamatosan megvan ennek a lehetősége, de itt és most, az évnek ezen szakában különösen.
Vénuszhoz kapcsolódik tehát a Neptun, amely jelenleg a Halak zodiákusban, a Halak csillagkép visszaúszó halának csillagai alatt jár.
Ami most megmutatkozik az anyagban: a legmélyebb érzések, a legmélyebb szerelem, az Unio Mystica. Az önmagunk elől is elrejtett világ. (Ha netalán valaki nincs jól most női téren, mindenképpen indokolt ránézni, milyen mély érzéseit nem hagyja megnyilatkozni!) Visszatérő lehetőséget kaphatunk, hogy valamit szerelmi életünkben, illetve egyéb Vénuszi témákban felszínre hozzunk, meggyógyítsunk. Nagyon, nagyon hangsúlyos ez. Érdemes foglalkozni vele.
Reggel a Nap eléri a Syrma csillagát – épp, ahogy a suliban becsöngetnek, angyali dimenziókapu nyílik ismét! Ma nagyon gyümölcsöző lehet bármilyen cselekedet, amely az angyalokkal való együttműködést irányozza. Szemléljük dolgainkat egy fölsőbb nézőpontból, sok mindenre rálátást kaphatunk. Érdemes (ma kifejezetten) szeretetmeditációt végezni.

CSÜTÖRTÖKÖN elérkezünk az első negyedhez, délelőtt a Hold az Oroszlánba lép. Hajászatra jó napok jönnek. Érzéseinkben a nagyvonalú szeretet jut szóhoz. Uralkodói minőségbe lépünk.
Délben Vénusz és Szaturnusz kapcsolódik egy kisebb fényszöggel, lehetőséget adva valamilyen szerelemmel, biztonsággal kapcsolatos téma megoldására, ha át tudjuk lépni saját árnyékunkat.
Este Vénusz a Jupiternek ad hatodfényt, s ezáltal a szeretet bölcsessége válik élővé bennünk, a megértés által.

PÉNTEKEN pedig eléri a Szerelemistennő a gyógyítás csillagát, a Rasalhague-ot. Nem is nagyon ragoznám ezt tovább, jó? Szerelemmel gyógyítani, szerelmet gyógyítani van itt az ideje. Mindenféle értelemben.

Válaszd most a szerelmes és szenvedélyes létezést, hogy meggyógyítsd a szíved, a tested, a lelked.

Ennyi az üzenet.

SZOMBATON aztán eléri a Vénusz a Skorpió fullánkját, a Lesath csillagot – ha választottál, akkor most lecsaphatsz mindarra, ami ez idáig távol tartott választásodtól! Kíméletlenül! Hadd menjen! És ez a választás most sok mindenre hatással lesz, hiszen Vénusz szinte minden bolygóval kapcsolódik.
Dél körül a Nap és a Szaturnusz negyedfénye pontosodik be. Határátlépés, önmeghaladás ideje van. Angyali segítségre továbbra is számíthatunk. Dimenzió váltó napok ezek. Minden eddiginél erősebben érzem. Az igaz, szent, szeretetből fakadó, tisztító erejű szellemiséget van ideje működtetni az anyagban. Önmegváltás ideje van.
Délután pedig Mars is a Skorpióba lép át a zodiákus körén, így még intenzívebbé válik a férfi-nő-szenvedély-élet-halál téma. A látható világ mögötti láthatatlan mozgatók erőteljes kutatása zajlik. Nagy energiát fordíthatunk érzelmi biztonságunk megteremtésére.
Este a Hold a Szűzbe lép, külső-belső rendrakás idejét hozva el.

VASÁRNAP Vénusz elhalad a Skorpió felemelt farkát jelképező Shaula alatt, majd eléri a Kígyótartó Celbalrai csillagát, hétfőn pedig a Sargast, a Skorpió farkának „lesújtó” csillagát. Továbbra is erőteljes gyógyító erők működnek, s rendkívül hangsúlyos a méltatlan minőségek levágása, az azokra való „lesújtás” a Skorpió fullánkjával. Kíméletlenül.

Áldott hetet, hatékony dimenzióugrást nekünk! 🙂

Csillag Enikő, spirituális konzulens

Aktuális energiák, egyéb írások itt: https://magikusno.wordpress.com/blog-2/

Facebook: https://www.facebook.com/magikusnoutja

Photo by pixabay.com