Továbbra is nagy átalakulás zajlik, de lesz néhány csendesebb napunk is. A hangsúly a héten a terhek letételén, a cselekvő megtisztuláson és a magas minőségek gyakorlatba ültetésén van.

A Nap a héten a Halak zodiákus első harmadában vándorol, a Vízöntő csillagai alatt. Összegzés ideje van. Elvonulva kissé a világtól most kitűnő lehetőség adódik lezárni az elmúlt évet, a sorsciklust, mely lassan a végéhez ér. Ideje elvarrni a szálakat, megpihenni és feltöltődni. Mindeközben erőteljes szellemi tisztítás zajlik.

Heti Holdnaptár

A Hold a héten csökkenőben van. A feleslegek eltávolításának, a csökkentésnek, fogyasztásnak, kivezetésnek kedvez.
A hét a Mérlegben indul, így a hétfő reggel még a szépségé, a művészeteké s a harmóniáé lehet. Délelőtt aztán a Skorpióba lépünk. Ez is támogatja a fölöslegek levágását, a rossz szokások elhagyását, a minőségi átalakulást. Előtérbe kerül a spiritualitás, a szexualitás, az álmok világa.
Szerda délután a Nyilasba ér a Hold. Hivatalos, jogi ügyeink intézésére alkalmas az idő. Optimistábbak vagyunk. Időszerű lehet a máj tisztítása.
Pénteken, a késő délutáni órákban érkezik a Hold a Bakba, ahol a lépésről lépésre végzett, kitartó munkát támogatja. Ideje kristályainkkal foglalkozni, tisztítani azokat. Masszázsra, gerinctornára, körömápolásra megfelelő időszak következik.
Vasárnap este a Vízöntőbe lép. Ilyenkor általában fogékonyabbak vagyunk az újdonságokra, törekszünk a szabadságra és a közösség szolgálatára. Vegyünk egy jó fürdőt, és tegyünk lépéseket függőségeink elhagyása felé!

Csillagüzenetek, bolygó fényszögek

HÉTFŐN, ahogy már szó volt róla, délelőtt a Hold a Skorpióba lép.

KEDD este a Nap a Fomalhaut, a Déli Hal csillagkép legfényesebb csillaga alá ér. Egység, bőség, mély érzelmek áramlását éljük. Ha elég érettek vagyunk, és észrevesszük a kínálkozó lehetőségeket, mindezen minőségekkel most nagy változást indíthatunk el.

SZERDÁN kora délután a Hold a Nyilas zodiákusba lép.
Az esti órákban Mars és Vénusz együttállása szextilt alkot a Neptunusszal – mély megértések születhetnek bennünk a férfi-női szerepekről, szerelemről, animáról és animusról, önlegyőzésről és termékeny kreativitásról. Lelkünk legmélyére s az egységre érezhetünk most rá.

Olyan tartalmak is felbukkanhatnak a tudattalanból, amelyekre eddig egyáltalán nem volt rálátásunk, méghozzá a szintézisalkotás üzenetével.

CSÜTÖRTÖKÖN a reggeli órákban a Nap eléri a Denebet, a Hattyú csillagkép legfényesebb csillagát. A szárnyalás üzenetét hozza el ez az állás, a lelki felemelkedését és az igaz szerelemről mesél. A Hattyú a Tejúton szárnyal, így a tiszta, szeretet alapú, fényes erőket már magáénak tudja. Mi is ezért tehetünk most, cselekedeteinkkel is e minőségeket támogatva.
Délután a Vénusszal pontosodik be a szerdával kapcsolatban említett szextil. Továbbra is intenzíven érezhetőek a fentiek.

PÉNTEK kora hajnalban a Merkúr kvadrátot alkot az Uránusszal. A szellemi tisztulás elhozza a fordulatot az anyagban, akár egészen váratlan módon is. Ettől természetesen nem kell félnünk (soha), mert úgyis az következik be, amit már előkészítettünk – jó esetben tudatosan. A változás pedig mindenképpen minket szolgál.
Délután a Nap eléri a Sadalbachia csillagot, s lassan a Vízöntő jövőbe ömlő vize alá érkezik. Továbbra is időszerű életünk cselekvő megtisztítása, amellyel a jövőnek készítünk teret.
Késő délután a Hold a Bakba lép.

VASÁRNAP este a Hold a Vízöntő zodiákusba érkezik.

Áldott napokat nekünk!

Csillag Enikő, spirituális konzulens

További írások a szerzőtől: https://magikusno.wordpress.com/blog-2/
Facebook: https://www.facebook.com/magikusnoutja/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChR9wCpkH_hwlAbWzDRTucQ

banner

Photo by: pixabay.com