JANUÁR: FIGYELJ BEFELÉ

Új év, új élet!
Fogadalmak, ígéretek, hangzatos és magasztos célok, kedvencek közé mentett motivációs insta képek….
de valahogy a megvalósításhoz szükséges erő, elszántság, lendület nem érkezett (még) meg…

Aktív mozgás helyett, inkább bevackolnál? Nyers saláták és fogyókúra helyett, inkább a forró csoki melengetné meg a szíved? Jól esne reggelente még egy kicsit tovább aludni? Ismerős érzések?
Talán rendjén is van ez így!

Figyeld meg a természetet! Mit látsz?

A természet még pihen, csendesen vár, belső, láthatatlan folyamatok zajlanak a föld mélyén. Érdemes ilyenkor saját belső világunk felé fordulni, belső folyamatainkra ránézni, csendes megfigyelővé válni, egyszerűen jelen lenni Önmagunk számára. Így nyílik tér és idő felismerni ami idejét múlt, ami felszínre kívánkozik, ami már elengedhető. Ez a belső munka nem látványos, és sokszor nem is könnyű. De így tud megérkezni az új, ami a tavaszi energiákkal kap igazi lendületet a megvalósuláshoz!

A január hónap a méhről, az élet bölcsőjéről, a nők második szívéről, a termékenység, intuíció, kreativitás, életbölcsességek, örömök fizikai és energetikai központjáról szól(-hat, ha szeretnéd:).

Lépj be ebbe a térbe, figyeld álmaidat, érzéseidet, gondolj magadra szeretettel, kényeztesd magad, engedd meg magadnak a pihenést!
Erre hív ez a hónap!

Kapcsolódj az anyatermészet ritmusához – legyen ez az újévi fogadalmad!

Ha szeretnél hónapról hónapra évszakos női programokon részt venni, keresd a SOLAN NŐI KÖR programjait.

Szeretettel, Molnár Móni 

január


Kiemelt kép: Pixabay; Photo by Brigitte Tohm from Pexels

Tags :