A Nap továbbra is a Bakban halad, a Nyilas, s csütörtökig még a Kígyó Farka alatt. Csütörtöktől aztán a Sas alá érkezik. Ideje van tehát a sorsfeladatok felvállalásának, a lépésről lépésre figyelemmel, odaadással végezett munkának, a Tejút minőségek anyagba öntésének, működtetésének. Ösztönerőink kézben tartása után a szellemi szárnyalás és a rálátás ideje jön el. Bízvást alkalmazzunk sámán technikákat, révülést, álmodást, ha erre érzünk hívást. Az évkörön leginkább most van ennek ideje.

Heti Holdnaptár

A Hold növekvőben van, így a héten a tápanyagok beépítése, a felépítés, gyarapítás időszerű. A Bakban kezdi a hetet, az idő megszentelésének napjait hozva. A hétfő nagyon alkalmas kristályainkkal való foglalkozásra is. Késő este aztán a Vízöntőbe lép, ideje kipróbálni valami újat. Kreativitásunkat mostantól érdemes a közösség szolgálatába állítani, egészen csütörtökig, amikor is már a Halakban járó Hold alatt ébredhetünk. Mély érzelmek áradnak, romantikára és misztikumra való hajlamunk erősödik. Menjünk uszodába, vagy csak vegyünk otthon egy illóolajos fürdőt! Szombaton kora reggel a Hold a Kosba lép, energiánk kifelé irányul. Most van itt az ideje új dolgokat elindítani. A csípős fűszerekkel csak óvatosan! 🙂

Csillagüzenetek, bolygó fényszögek

HÉTFŐ este a Merkúr a Sas legfényesebb csillagát, az Altairt éri el. Aktuális mindenféle, szellemi világokkal való kommunikáció, álmodás, révülés, meditáció, „utazás”, de a művészet is segíthet.
Késő este a Hold a Vízöntőbe lép.

SZERDA délután a Vénusz szextilt ad a Neptunusznak. Lelkünk mélye és igaz szenvedélyünk kerül most összhangba.

Késő este a Nap a Vega csillag alá érkezik. Most él a varázslat! Méghozzá főként zene, művészet, vagy bármilyen tehetség segítségével, amivel elkápráztathatunk másokat. S ezzel most a Tejút energiáját közvetítjük.

CSÜTÖRTÖKÖN gyógyító erőnk kézbevételének, ösztöneink uralásának kiemelt napja van. Kora hajnalban a Hold a Halakba lép.

PÉNTEKEN a Nap a Nyilas Rukbat csillagát éri el. Továbbra is ösztöneink felemelése, az égi tudás magunkhoz vétele zajlik.

SZOMBATON a Mars a Sabik alá ér. Ez a csillag a Kígyótartó öle. Ideje van a gyógyító testi szerelemnek, összeolvadásnak. Most a mélységek sebei is gyógyulhatnak, s létrejöhet az átalakulás a legmélyebb szeretet, szerelem jegyében. Hajnalban a Hold a Kosba lép.

VASÁRNAP egzakt Nap és Vénusz együttállása, mely bőven érezhető egész héten – s melléjük a Plútó is becsatlakozik. Mindez a Nyilas és a Sas csillagai alatt, a Bak zodiákusban jön létre. Amiről már írok egy ideje, azt kell ismételnem most is: a legmagasabb Tejút minőségek, az igaz szerelem, igaz szenvedélyünk felvállalása és az ezzel kapcsolatos KONKRÉT CSELEKVÉS ideje jött el. És ez bizony jó nagy fordulatot, teljes megújulást, gyógyulást hozhat.

Csillag Enikő, spirituális konzulens

Még több írás a szerzőtől: https://magikusno.wordpress.com/blog-2/

Facebook: https://www.facebook.com/magikusnoutja

banner

Photo by pixabay.com