Csuday Dórival beszélgettem a modern világ gyermekvállalási nehézségeiről. A férfi-női termékenységet segítő természetes eszközökről, mint pédául a gyógynövények, hatha jóga, öt tibeti jóga és autogén tréning. Ezek egységben támogatják testet-lelket.

Ízelítő a beszélgetésből

„A Termékenység kézikönyve gyógynövények, gyógynövényes készítmények, méhészeti termékek, vitaminok és ásványi anyagok gyakorlati alkalmazását mutatja be, amelyek hozzájárulnak a megfelelő nemi, hormon-, ideg-, emésztő- és immunrendszeri működéshez.

Ezen kívül elsajátíthatjátok belőle azokat a mozdulatokat, ászanákat és helyes légzéstechnikákat, amelyek segítenek a hormon- és az idegrendszer egyensúlyának megtartásában, illetve kialakításában, így támogatva a termékenységet. Többek között a hatha jóga és az öt tibeti rítus elemeit hívjuk segítségül, amelyeket gátizomtornával egészítünk ki. Az ászanákhoz tartozó megerősítések és az autogén tréning pedig hozzájárul a szervezet stabil működésének fenntartásához. A kötet nemcsak testi, de lelki segítséget is nyújthat gyermekre vágyó nőtársaimnak és párjuknak.

Ez a könyv három év küzdelem, vágyódás és tudatosodás eredményeként született meg, amelynek gyümölcse egy tündéri kislány lett. Az utolsó pillanatban köszöntött be hozzánk a mi kis Csodánk, amikor már a lombikprogram küszöbén álltunk, amelyre végül, hála az égnek, nem volt szükség!”

Tudj meg többet videóból!

Számos hasznos tipp is vár rád benne.

Vigyázz Magadra és Magatokra!

Ha bármi kérdésed felmerülne, nyugodtan tedd fel a info@herbclinic.hu címen, szívesen válaszolok!

Mást kerestél a gyógynövényekről? Akkor böngéssz tovább Házipatika rovatunkban!