A bátor kezdés után most egy biztos sikert ajánlok, amit ezúttal pasik is nézhetnek, sőt!

Amikor a Facebookon még csak sejteni lehetett, hogy a Megyek utánad című előadás is elérhető lesz online, azonnal tudtam, hogy ezt is ajánlani fogom. Aztán leültem írni, és hirtelen rájöttem, hogy tulajdonképpen nem is tudom, hogy miről szólt az előadás, csak arra emlékszem határozottan, hogy amikor november elején láttam – és akkor még nem tudtam, hogy ez lesz hosszú ideig az utolsó színházi előadás amit élőben látok –, másfél órára elfelejtettem, hogy mi történik a világban. Úgy éreztem, mintha minden rendben lenne, minden a régi lenne, és másfél órára felhőtlenül boldog voltam: kikapcsolódtam, nevettem, nosztalgiáztam, magamra ismertem, másokra ismertem… Randik, szerelmek, bulik, barátság, szülők…

És ha ez még nem lenne elegendő, a főszereplő Mészáros Béla, aki a színész plátói szerelmem, hihetetlen vagyok, de komolyan kedvenc színészem.

Az Operával szemben a szinhaztv.com teljesen anyabarát, az előadás január 21. 19.00 órától 22-én 23.00-ig elérhető, ebbe az időintervallumba kell beilleszteni 85 percet.

Ágneseknek is tökéletes névnapi ajándék a jegy, az én anyukám is ezt kapja.

Kiemelt kép: Photo by Yulia Khlebnikova on Unsplash