Szeretnél egy saját könyvet? Vagy csak ajándékba adnál valakinek egy személyes kötetet? Ma már mindenre van lehetőség. Összegyűjtöttük neked, hogy hol, milyen könyveket tudsz készíttetni.

SZEMÉLYRE SZÓLÓ KÖNYVEK FELNŐTTEKNEK

Legyen saját könyved! Egy NÉVJEGYKÖNYV

Elképzelted már milyen lehet a kezedben tartani a saját könyvedet? A könyvet, ami csak rólad szól. Sándor Andás már 20 éve foglalkozik könyvírással, eddig 60 könyve jelent meg. Ha megállapodtok, akkor mélyinterjút készít veled, megírja a könyvet, ha kell, csapata tördeli a szöveget, megtervezi a borítót és ki is nyomtatja a könyvet. Ez nem olcsó mulatság, de gondolj bele, milyen lesz majd a könyvedet olvasnia unokáidnak, dédunokáidnak. Arról nem is beszélve, milyen szuper ajándék üzletfeleidnek, jövendőbeli ügydeleidnek.

Our Story

Ez a könyv teljesen más kategória. Itt te állítod össze online a könyvet saját magadnak ötletes sablonok alapján. Csak választanod kell a meglévő karakterek közül, ki kell választanod a borítót – attól függően, hogy milyen alkalomra szeretnéd ajándékozni -, majd a betűtípust. Itt nem kell sokat várni arra, hogy az ajándékkönyv elkészüljön, maximum a megrendeléstől számított 5 munkanapot.

Ajándékmagánregény

Ez a típusú könyv szintén hosszabb időt vesz igénybe, de ha leírhatatlan örömet szeretnél szerezni valakinek, írj/írass neki egy magánregényt. A magánregény nem életrajzi regény. A magánregény olyan könyvkülönlegesség, amiben jó tollú írók által kitalált izgalmas, szórakoztató sztorikba ágyazzák bele annak a személyiségét, akiről szól a regény. A szerzők a kitalált történetbe beleszövik a főhős személyiségét, szokásait, élményeit, amelyek alapján a regényben teljesen magára ismer.

Görgess lefelé az oldalon és hallgasd meg a magánregényről szóló riportot a Kossuth Rádióban.

Míveskönyv

A Míveskönyvnél is készíttethetsz egyedi könyveket, mint például családi könyvet. Ha te is szeretnéd megörökíteni családod életének momentumait, történetüket rögzíteni az utókor számára, átörökíteni a déd- és nagyszülők által mesélt kedves, családi történeteket, vagy már több éves kutatómunka áll mögötted, és megírtad családja történetét, segítenek, hogy formát öltsön elképzelésed, és megszülessen a családod leszármazási könyve.

SZEMÉLYRE SZÓLÓ KÖNYVEK GYEREKNEK

MeseVeled Könyvek

Ezek a mesekönyvek kifejezetten gyerekeknek szólnak. Itt ők lehetnek a mesehősök. Több mese közül is választhatsz, 0-10 éves korig.  Az összes gazdagon illusztrált könyvnél megadhatod a főhős nevét, bőrszínét, hajszínét, szemüveges-e, szeplős-e, valamint lehetőség van egyedi ajánlást és egy fotót tetetni a könyvbe. Néhány könyvük illusztrációjánál ki tudod választani a szemszínt, vagy a főhős kedven háziállatát is. Sőt van testvérekről szóló, valamint német és angol nyelvű mese is.

My Magic Story

A My Magic Story a The Story Tailors személyre szabott könyvsorozata. Olyan könyveket álmodtak meg, amik segítségével a gyerekek megszeretik az olvasást, és életre szóló értékeket tanulnak. Minden könyvük egyedileg készül, és növeli az önbizalmat. A varázslatos illusztrációk és a gyerekeket ábrázoló karakterek megszerettetik velük az olvasást. A személyre szabásnak hála, a gyerek egészen belefeledkezik az olvasásba új, különleges barátai társaságában.

Papír Box

A Papír Box mesekönyvei is nevesíthetőek. Különösen akkor jó választás, ha gyorsan van szükséged rá, mert egy-két munkanapon belül elkészül.

Esti Mesekönyvem

A “Szép álmokat” mesekönyv, segítségével könnyebb lesz az esti altatás. Ebben a mesében is a gyermeked a főszereplő, és egy választott állat (cica/kutya/maci/egyszarvú) a társa, akivel együtt tölt egy napot. A nap végén mindketten elfáradnak, és elalszanak. A névre szóló mesekönyvek saját fényképpel, négyféle változatban rendelhetők. Minden mesekönyv mellé ajándék állatfigurát is küldenek!

A mesekönyvek kemény kötésben készülnek, 32 színes oldallal. Itt bele is lapozhatsz az egyik könyvbe.

Találsz náluk foglalkoztató füzeteket is. Az egyedi, névre szóló, gyermeked fotójával illusztrált foglalkoztató füzet első oldalain a színek kerülnek hangsúlyba, de egy-egy formát, mintát is megtalálhatsz. A füzet második felében a kör-négyzet-háromszög formák, és a minták keresése mellett, a kakukktojás-kereső, különbség-kereső, párkereső játékos oldalakon rengeteg színes cicát találsz majd! Az utolsó két oldalon pedig ki is színezheted a cicákat/kutyákat. A foglalkoztató füzethez szintén jár az ajándékfigura.

SZEMÉLYRE SZÓLÓ KÖNYVEK MINDEN KOROSZTÁLYNAK

Your Surprise

Itt aztán minden korosztály számára találsz könyvet, amit perszonalizálhatsz.  Sőt, itt még receptes könyvet, útinaplót és sok más izgalmas formátumot is találsz!

Bármelyik könyvtípust is választod, garantáltan nagy örömet fogsz vele szerezni.


Kiemelt kép: könyves rovatunkból!