Beszélgetés a Mental Team csapattal a keletkezésükről, terveikről, varázslatos egybecsengésekről a három barátnő között.

Mi a Mental team küldetése?

Célunk a dolgozók, a munkavállalók lelki egészségének támogatása. Azt tapasztaltuk, hogy erre nincsen semmilyen fórum, a HR módszerek sem foglalkoznak a dolgozók lelki egészségével, pedig ez nagyon fontos.

Hogyan indult útjára?

Mindhárman ugyan annál a cégnél dolgozunk, és egy rendezvény alkalmával lehetőségünk volt kialakítani egy „Mentális sarkot”, ahol kötetlen beszélgetésekre vártuk a dolgozókat. Minket is meglepett, hogy ennek mekkora sikere lett! Ez volt az indító pont, mert rájöttünk, hogy ennek igenis van létjogosultsága, nem csak számunkra fontos, hanem másoknak is.

Hogyan jutottatok idáig?

Hosszú, egyéni önismereti út és sok-sok tapasztalatszerzés vezetett el minket idáig. A legtöbbet a saját elakadásaink, problémáink feldolgozásával szereztük.  

Mi a módszer?

Sok különböző módszert alkalmazunk, de a célunk, hogy segítsük a dolgozó mentális egészségének elérését, de nem száraz előadások, hanem játékos feladatok formájában.  

És hogy jön mindehhez a Tarot?    

A podcast-ben meghallgathatjátok! ?

Ezúton is köszönöm a lányoknak ez a jó hangulatú beszélgetést és sok sikert kívánok!


Fotó: Mental Team