Édesanyák egyik legfontosabb szuperképessége, amit nem lehet eleget csiszolni, az az intuíció. Részlet az AMALA GARDEN Lélekpercek – Virtuális női meditációs kör INTUÍCIÓ témájú hónapjából.


„Az intuíciót nem véletlenül hívják belső hangnak, mert valóban valami olyasmi formában nyilvánítja meg magát.

Ha nincs semmilyen kapcsolatod az intuícióddal, akkor az jó irány, ha hallgatózol, figyelsz, és vársz. Az a harsány hang, ami ilyenkor elsőként képes megszólalni, az nem az intuíciód, hanem az elméd, az elmédben zakatoló gondolatok tengerének magyar hangja. Nem ez az, amit keresel.

Az intuíció halk, finom, lágy. Sosem fogja erőltetni magát azon, hogy túlharsogja a harsogókat, hogy versenyre keljen az elme okoskodásával.

Mélyebbre hallgatózz, ne elégedj meg a felszínnel. Ahogy mélyebbre mész és végre halkul az elme ricsaja, először lehet, semmit sem hallasz. Azt hiszed, itt nincs is semmi, pedig csak megszoktad a harsányságot, és kell egy kis idő, amíg a hallásod akklimatizálódik és képes venni a finomabb jeleket.

Hallgatózz, figyelj és várj…”


Ha meditálnál napi 10 percet és egyúttal szeretnél női témákkal foglalkozni, akkor Neked is ott a hyeled a LÉLEKPERCEK – Virtuális Női Meditációs Akadémián. 2022. 2. trimeszterére nyitva a beiratkozás.

Szeretettel várunk! Itt jelentkezhetsz.


Ha mélyebb, egyéni támogatást keresel az intuíciód fejlesztésében vagy egyéb személyiségfejlesztési témában, akkor kérj mentorálásra egyéni időpontot! Szeretettel várlak!

Fotók: Владимир Васильев, Sunsetoned from Pexels