Eljött a nyitás nagy pillanata, de annyi mindent hallani, hogy most tényleg menjünk vagy ne menjünk, ide igen, de oda ne, lehetetlen kiigazodni. Ha mindig kifelé figyelsz, úgy tényleg lehetetlen lesz, ugyanis ahány ember, annyifélét gondol. A kérdés az, hogy Te mit érzel magadnak és a családodnak helyesnek, mit mond a belső iránytűd?

Az Amala Garden írását osztjuk meg ma Veletek erről:

Te vagy az egyetlen ember a Földön, aki tudhatja, hogy mi a jó Neked!!!

Bizony! Nem létezik az a tanácsadó, szervezet, orvos, mesterséges intelligencia, felettes vagy referencia személy, aki Belőled mélyebb ismerettel rendelkezik, mint Te. Legalább is elvileg. Csak sajnos pont úgy szocializáltak, hogy ne tudd. Úgy formáltak gyerekkorodban, hogy ne lásd, ne érezd, ne értsd magad. Ne is figyelj magadra, befelé, mindig csak egyedül kifelé figyelj, hogy vajon x vagy y hogyan vélekedik Rólad és mit gondol arról, hogy mit kellene tenned, mi a jó Neked.

Ez nagyon nagy baj, mert ez nem jelenti azt, hogy ettől a felettes személyek már tudják, hanem azt jelenti, hogy sem ők nem tudják, sem Te, hogy mi a jó Neked.

Ha maradsz az alapbeállításnál, akkor elhiszed azt, hogy magadnak hinni veszélyes. Elhiszed, hogy buta vagy, kicsi vagy, nem tudsz eleget ahhoz, hogy jól dönts. Ez azt eredményezi, hogy esélytelenné válsz arra, hogy összerakd a képet, és kiszolgáltatva élsz az esetleges jó és rossz tanácsoknak, véleményeknek, ítéleteknek, guruknak, véleményvezéreknek, illetve könnyen válsz mások – sokszor a tiéddel ellentétes érdekeinek – a tudattalan kiszolgálójává.

Ahhoz, hogy el tudd kezdeni élni a saját életedet, el tudd kezdeni megteremteni a saját jódat, szoftvert kell frissítened: le kell szakadnod a külső referenciákról, és venni kell a bátorságot, hogy a belső referenciáidra támaszkodva élj. Apránként újragondolva mindent, eljuthatsz oda, hogy legalább körülbelül tudod, hogy mi a jó Neked, és mint Neo a Mátrixban, véget vethetsz a biorobot életednek, és elkezdheted élni az igazit.

Mert, nálad senki nem tudja jobban, hogy mi a jó Neked.

A kérdés, hogy Te tudod-e már?

Photo by Matheus Bertelli from Pexels