Örömet szerezni mindig felemelő érzés.  Legtöbbször elég csupán egy apróság ahhoz, hogy a másikat boldoggá tedd. Tudjuk, hogy az ajándékötletek mindig jól jönnek, ezért most összeszedtünk neked néhányat. Reméljük, hogy találsz kedvedre valót!

Kedves, szerelmes üzenetek

Várd haza a párodat úgy, hogy kedves, szerelmes üzeneteket írsz neki. Vágj ki kartonból szíveket, írd fel az üzeneteket és ragaszd fel az ajtóra, vagy fűzd fel egy szalagra és függeszd ki valahová. Elhelyezheted a kis üzeneteket szívalakban az ágyon, de hanyagul szét is szórhatod azon.

Felragaszthatsz kis cédulákat (Post-it) a tükörre, a hűtőre, szinte bárhova, csak ügyelj rá hogy ne potyogjanak le.

Ha maradandóbb ajándékot szeretnél adni – bár a kartonszíveket, kis cetliket is el lehet tenni -, akkor írd a gondolataidat egy kis noteszbe és csomagold be ízlésesen. Ha már nincs időd noteszt venni, akkor elég egy levél is egy (szép) borítékban.

Befőttes üvegben is elhelyezheted az üzeneteket. Ragassz rá egy szívet, vagy dekoráld máshogy, ahogy neked tetszik.

A szívem a tiéd

Add a „szívedet” párodnak, hogy mindig vele lehessen. Zárj egy aprócska szívet egy icipici fiolába, pont így, ahogy a képen. A szívecske lehet anyagból, papírból, de nem is az anyaga ez a lényeg.

Erotikus történet

Ha csak egy kicsit is tudsz írni, akkor érdemes egy erotikus történetet kitalálnod. Beleírhatod a vágyaidat, lehettek ti, de akár idegenek is a főszereplők. Csak a képzeleted szabjon határt. Ha úgy érzed, hogy neked ez nem megy, akkor se bánkódj, mert a neten is találhatsz sok igaz és kitalált forró és kevésbé forró történetet, ízlésednek megfelelően.

Ezt az ajándékot fokozhatod azzal, hogy a borítékba belehajtogatsz egy leheletnyi kis bugyit, vagy egyéb huncutságot.

Hab lenne a tortán, ha a leveledre fújnál egy kicsit a parfümödből! Ez (is) mindig bejön. 😉

Romantikus piknik otthon

Várd terített pikniktakaróval párodat. A kényelem végett tegyél köré párnákat. A pezsgő legyen behűtve! Gyújts gyertyákat, tegyél be lágy, romantikus zenét. Biztos, ami biztos, az ételek között legyen legalább egy afrodiziákum. Vacsorázzatok, beszélgessetek, aztán…

Szív formájú finomságok

Ha már piknik, kihagyhatatlanok a finomságok is, természetesen szívformában. Készíthetsz meglepetésnek szív formájú előételtálat, tortát – olyan ízűt, ami párod kedvence – és kekszeket is. Még szív alakú pizzát is süthetsz neki a legfinomabb feltétekkel.

„Kis kifli, nagy kifli”

Ez aztán tényleg apróság, de annál aranyosabb. Csak két összenőtt banán kell hozzá és egy íróeszköz, és máris kész a „kis kifli, nagy kifli”.

A fotóitokból összeállított kép

Rólatok készült fotókból készíthetsz egy szívalakú képet. Először helyezd el a fotókat egy szívalakúra kivágott kartonra. Ha tetszik az összeállítás, akkor ragaszd fel a képeket, majd vágd le a kilógó részeket. Még inkábba a szoba dísze lehet az ajándék, ha be is kertezed. Még látványosabbá teheted a képedet egy apró, ledes égősorral.

Emlékezetes helyek képe

Az „emlékezetes helyek„-hez vedd igénybe a Google maps és egy nyomtató segítségét. Keress rá arra a helyre, ahol először találkoztatok, csókolóztatok, vacsoráztatok, utaztatok stb., majd nyomtasd ki ezeket a térképrészleteket. Vágd körbe őket és ragaszd fel, aztán irány a képkeret!

Boldog ajándékozást! Boldog Valentin-napot!

Szeretnéd feldobni a lakást Valentin-napi dekorációval? Itt remek ötleteket találsz hozzá!

Képek forrása: pexels.com, pixabay.com, food.allwomenstalk.com, chicaandjo.com, sallys-blog.de, munchkinsplanet.com