Az megvan, amikor pontosan tudod, hogy mit NEM kellene csinálni, de mégis megteszed? Te is látod magad kívülről, amikor önmagadból kikelve kiabálsz a gyerekekkel, pedig MINDENHOL le van írva, hogy ez milyen GÁZ, semmi értelme, sőt, maradandó károsodást okozol nekik?

És utána a lelkifurdalás? Ha ez is ismerős, akkor sorstársak vagyunk, olvasd tovább.

Azon gondolkoztam, hogy lehet ezekből a helyzetekből jól kimászni. Egyrészt rövid, másrészt hosszú távon is. Hosszú távú megoldásnak mindenképp a gyerekkori és mindenkori ásatást látom megoldásnak, történjen az szakemberrel vagy egyéb házi praktikákkal. De azt nem tudtam, hogy rövid távon hogy csillapítsam a lelkifurdalásomat, ami nem vezet sehova, nem leszek tőle se kevésbé sárkány, se jobb fej. És meghallgattattak az imáim.

A legutóbbi ilyen eset után – amikor minden létező módszert kipróbáltak az angyali külsejű kislányaim, hogy kihozzanak a béketűrésből, és sikerrel is jártak -, ültem az ágyon összetörve, önmagamat ostorozva sorozatnézésbe fojtottam a bánatom. És milyen jól tettem. Az orvosság neve: Breeders, magyarul Bezzegszülők. (Elérhető az HBO GO műsorán) Már a második évad befejező része közeledik, így, ha darálós típus vagy, akkor is érdemes belekezdeni.

Az első jelenet terápiás, utána az összes többi csak ajándék. Főszerepben Martin Freeman és Daisy Haggard – ők a szülőpár, akikkel igen gyorsan lehet azonosulni…

Ha ezzel még nem lennél kisegítve, akkor tessék, itt egy körbeküldős mém is. Időnként ennyi is elég. Meg a tudat, hogy nem vagy egyedül. És egészen addig, amíg próbálsz változtatni, és a varázsszavakat is használod (Ne haragudj, Kicsikém), nincs minden veszve.

rossz szülő
Ez a kép csak belső használatra. 18+

Kiemelt kép: FOX