Két édesanya, Alexandra és Zsanett, fejébe vette, hogy segít az anyák kevéske szabadidejét maximálisan kihasználni, és saját- valamint más szakemberek tudását felhasználva online, otthon elvégezhető tanfolyamokat állítottak össze a legváltozatosabb témákban. 25-30 szakember különböző kurzusait próbálhatjuk ki, rövidebb „mini” vagy hosszabb „maxikurzus” formájában. A paletta nagyon változatos, így szerepel benne vívás, lakberendezés, mentes süti készítés, natúr kozmetikum készítés, párkapcsolati tanácsadás, önbizalom fejlesztés, jóga, gerincmobilizációs edzés és még sok minden más.

A Power Mum Club ezen kívül személyes találkozásokat is szervez, ahol az anyák vasárnap délelőtt (szigorúan gyerekek nélkül) összejöhetnek, beszélgethetnek, ezáltal támogató közösséget is kovácsol.
A találkozók programja szintén változatos, volt smink- és stílus tanácsadás, volt szabadtéri piknik és jóga, de volt közös éttermi vacsora is. A cél, hogy az édesanyák kikapcsolódhassanak, feltöltődhessenek.

A lányoknak hála nekem is lehetőségem volt bepillantani egy-két kurzusba. Természetesen megnéztem a Mindenmentes nasikészítést Szabados Emesével, és az almás kókuszgolyó nagyon finom, aztán végigcsináltam Alexa agytornáját, ami sokkal nehezebb volt, mint amilyennek elsőre gondoltam.
Végighallgattam Salamon Adrienn Endometriózisról szóló beszámolóját, aki saját tapasztalatai alapján segítséget nyújt a betegség felismerésében és tanácsokat ad, merre indulhatunk el, ha az endometriózis gyanúja felmerül bennünk. Hasznos tippeket, szín-és öltözködési tanácsokat kapunk Ittes-Virág Veronikától a Hogyan legyek Anyaként is jó nő? kurzus során.

Ma pedig a Gyógynövényekről és illóolajokról hallgattam meg egy előadást Karácsony Rékától, amíg az ebédet készítettem. Van, hogy nincs időm leülni a gép elé 40 percre, de főzés, teregetés vagy vasalás közben pont végig tudok hallgatni néhány érdekes előadást. Szuper sheavajas arckrém recepttel lettem gazdagabb.

Ezeken kívül felfrissíthetitek az angoltudásotokat, fejleszthetitek az önbizalmatokat és önbecsüléseteket és még rengeteg mindent érdekes dolgot találhattok az oldalon.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, akkor látogassatok el a Power Mom Club honlapjára, és nézelődjetek!


Fotó: PMC