A fent említett, finom érzékelés számára észlelhető kvintil három alkalommal is létrejön a héten – érdemes lesz tehát meditálni, álmodni, művészetekkel foglalkozni. A Nap a Kos zodiákusban, a Halak visszaúszó hala alatt vándorol. Továbbra is ideje van az új dolgok, új minőségek elindításának, a korlátok közül való kitörésnek (elsősorban önmagunkban). Számíthatunk a múltból visszatérő helyzetekre, emberekre, tehetségre is – melyekkel megoldhatóak a jelen problémái.

Heti Holdnaptár

A Hold a héten növekvőben van. A hetet az Ikrek jegyében kezdi, kedd délig élénkülő kommunikációra, jövés-menésre, mozgékonyságra számíthatunk. Kedden ebédidőben a Rák zodiákusba lép át, ideje otthonunkkal és a családdal foglalkozni. Szintén időszerű a múltidézés és a romantikus programok. Pénteken kora hajnalban érkezik meg az Oroszlánba, így a hétvége első fele a nagyvonalúságé, a sorsuralásé és a feltétel nélküli szereteté. Vasárnap a déli órákban aztán a Szűzbe lép, a rendrakás, a lelki gyakorlat és nemes szolgálatok idejét hozva.

Csillagüzenetek, bolygó fényszögek

KEDDEN délelőtt a Merkúr együtt áll Jupiterrel a Kos jegyében, a Halak visszaúszó halacskája alatt. Nagy erővel mondódhat ki az igazság, érdemes most ügyelni az asszertivitásra. Ugyanakkor beavató tudás, táltos tudás érkezhet a múltból, így ez a mai nap kitüntetetten alkalmas a meditációra! Ugyanígy nagy ereje van ma az imádságnak is. Alkalmunk lesz összegezni és lezárni akár a múltat is.
Déltájban a Hold a Rákba lép.

SZERDÁN első negyed napja van. Kora hajnalban az Uránusszal együtt álló Vénusz kvintillel kapcsolódik a Szaturnuszhoz, érdemes lesz figyelni az éjszakai álmokat. Ezek most az igaz szeretetről, szerelemről, a szív igaz vágyairól hozhatnak szép üzeneteket. Ugyanakkor számíthatunk zseniális ötletekre, váratlanul felbukkanó érzésekre, kreatív késztetésekre is – érdemes teret adni ezeknek a nap folyamán.
Még mindig a hajnali órákban a Merkúr is kvintillel kapcsolódik Mars nevű kollégájához, így az álmok az önmeghaladásról is üzenhetnek, de akár beavató tudással is megajándékozhatnak most.
Kora reggel a Vénusz eléri a Cet Menkar nevű csillagát, így reggeli álmainkban és a nap folyamán egyaránt megjelenhet önmagunk kidolgozásának jelentősége a vénuszi analógiák kapcsán (viszonyom a pénzzel, a szépséggel, a testi szerelemmel, a szerelemmel általában, kreativitásommal, a biztonsággal, stb.). Ez a nap rámutathat, min van ideje dolgoznom e témakörökben.

CSÜTÖRTÖKÖN késő este a Mars trigont ad a Szaturnusznak. Ezzel ismét arra ösztönöz, hogy haladjuk meg saját határainkat, így indulva el az egység felé (érintheti ez sok tekintetben a családot, az otthont, a múltat is). Rámutathat, minek van itt az ideje.

Hétvégi csillagüzenetek

PÉNTEKEN még az éjszaka közepén (00:25) lesz egzakt a Vénusz-Uránusz együttállás a Bika állatövi cikkelyében, a Kos csillagai alatt. Ez az égi helyzet váratlan, felszabadító megértésekkel ajándékozhat meg minket, ismét csak a szerdai napnál már felsorolt vénuszi analógiák terén. Bármi is történjék ma, vagy a héten, egy biztos: a tudati felszabadítást és a karmatisztítást szolgálja! A most megszerzett megértések birtokában indulhatunk tovább az isteni minőségek megvalósítása felé.
A Hold péntekre virradóra az Oroszlánba lép.

VASÁRNAP kora reggel a Nap ad kvintilt a Plútónak, így ma is érdemes egyrészt az álmokat figyelni, másrészt az egész nap folyamán kitárni érzékelésünket, mert akár sorsfordító élmények érhetnek ezen keresztül.
Déltájban a Hold a Szűzbe lép.
A Merkúr ma eléri az Androméda galaxist. A mai napon az önként vállalt áldozat és az igaz szerelem erejéről kaphatunk beavató tudást.

Áldott napokat nekünk:

Csillag Enikő asztrozófus, tarot tanácsadó, holisztikus életmód mentor

banner

Photo by: pixabay.com