Mindjárt itt a szerelem ünnepe, csicsergős csókokat váltanak a madarak, titkos üzenetek érkeznek a postaládákba. Mi itt a Mum Parknál szeretünk ünnepelni, mindenki a maga módján. Gondoltuk, segítünk, ha nem lenne ötleted – hogyan szeretik Bálintot a különböző jegyek szülöttei! Férfiaknak szóló tartalom.

KOS: Vörös rúzs, tűsarok, mély dekoltázs, és indulhat a buli! Mert azt ugye, senki nem gondolta, hogy a konyhában ácsorog egy mamuszban és főz? Ha szingli, akkor mindenképp pasizni megy ma, és nem hiszem, hogy egyedül alszik. Ha kapcsolatban van, akkor is imádni fog valami aktív programot. Ajándékba pedig inkább vezetéstechnikai tréninget kér, mint csokit.

BIKA: Boldoggá lehet tenni bármivel, ami finom, szép és élvezetes. A legjobban talán egy különleges vacsorát élvezne, például páros masszázs után. Ja, és kéri a Kos csokiját is!

IKREK: „Szívesen ünnepelek veled, de mi lenne, ha elhívnánk a barátokat? Végül is minél többen vagyunk, annál jobb a hangulat! Sőt, jöhetne az új szomszéd, és ha már itt tartunk, inkább menjünk is el itthonról. Na jössz?”

RÁK: Egy hete kartonpapír szívecskéket vagdos, és rózsaszín gyertyát önt. A vacsorához természetesen a gyerekeknek is terít, első sorban mégiscsak anya! Lesz torta, madártej, palacsinta, meg mindenkinek a kedvence. Ha a kicsik elalszanak, romantikus filmet néz, és felidézi veled az összes kedves emléket megismerkedésetek idejéből.

OROSZLÁN: Alapvetően minden nap az ő napja, úgyhogy nem strapálja magát. Mivel azonban nyilvánvalóan csodálatos, természetesnek veszi, hogy kap valami drága ajándékot – ne okozz neki csalódást! Már csak azért se, mert ő is nagyvonalú lesz veled. Háziaskodni nem nagyon fog, de garantált egy szép pár nemesfém mandzsetta.

SZŰZ: Kitakarított, kivasalt, és az utolsó kóbor szálat is helyre igazította a frizurájában. Légy szíves vidd el valahová, hátha tud lazítani – de ne legyen túl drága hely, mert egyfolytában aggódni fog a költségvetés miatt. Bírja a praktikumot, ezt tartsd szem előtt, ha ajándékozol.

MÉRLEG: Azon kívül, hogy másfél-két órába telik neki kiválasztani a ruháját, nem fog túl sokat aggodalmaskodni. Esetleg csak azon, hogy mit gondol róla az anyós, amiért estére rábízta a gyereket. Maximum még amiatt, hogy elég szexi-e. És persze, hogy ugye nem túl mély a dekoltázsa? Olyan helyre vidd, amiről büszkén posztolhat a gazdag és szép barátainak! És ahol Te jól érzed magad. Ez fontos. Hódoljatok a művészeteknek is!

SKORPIÓ: Két hete szobát foglalt egy eldugott, vidéki udvarházban, ahol vastagok a falak és masszív az ágy. Ő is kilakkozta a körmeit, vörösre. Esetleg feketére. Felhúzza a tapinacit, összeborzolja a haját, és feldobja a végzet asszonya mosolyát. Indulás! Csak arra vigyázz, hogy ne nézd meg véletlenül a recepciós nőt. Sőt, legjobb, ha összességében kerülöd a szemkontaktust. És legyél jó erőben, mert hosszúra nyúlnak az éjszakák!

NYILAS: A Nyilas elcipel egy mantra koncertre, ahol fenntartható gazdálkodásból származó bio gyümölcslét isztok, a belépődíj pedig jótékony célra megy. Utána kivág egy prédikációt az Ikerlángokról, végül finoman céloz rá, milyen jó, hogy vele vagy – a többi nő sajnos tök hülye. Vagy repülőre szálltok, és irány… a végtelenbe, és tovább!

BAK: „Mi az a Valentin nap? Valami hiábavalóság, ugye? Mindegy, úgysem érek rá, későig dolgozom/edzésem van.”

VÍZÖNTŐ: „Idén szerintem próbáljunk ki valami újat! Mi lenne például, ha kimennénk együtt arra a tüntetésre, a nők felszabadításáért? Ja, és kicsit későn érek haza, aláírásgyűjtést rendezünk. Hát azért, hogy az ufók is teljes értékű állampolgárok legyenek. Tünti után egy romantikus vacsi? Miért, erről szól a Valentin nap, nem?”

HALAK: „Én nem kérek semmit Bálint napra, nekem elég, hogy szerethetlek. Na jó, egy közös meditációnak örülnék. Beolajozzam utána a lábad? Aztán összebújunk, és feloldódunk a szerelem szentségében… éjjel úgyis mindig rólad álmodom.”

Csillag Enikő, spirituális konzulens

További írások a szerzőtől itt: https://magikusno.wordpress.com/blog-2/
Facebook: https://www.facebook.com/magikusnoutja
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChR9wCpkH_hwlAbWzDRTucQ

banner

Photo by ANTONI SHKRABA from Pexels