Ha azt hinnéd, nincs is tökéletes férfi, elárulom, hogy van, én ismerek egyet.

Gábor mindig PONTOS. Soha nem késik, ha megbeszélünk valamit, akkor ahhoz tartja magát, kivéve, ha előző nap látja rajtam, hogy fáradt vagyok, olyankor udvariasan késik fél órát, hogy legyen egy kis plusz időm magamra.

Gábor mindig JÓRA TÖREKSZIK. Folyton azon van, hogy mivel szerezhet örömet nekem is, a gyerekeimnek is, mindenkinek.

Gábor RENDSZERETŐ. Nem szereti a koszt, ha rumlit csinál, mindig eltakarít maga után, sőt, magától észreveszi, ha valamit tenni lehetne. Az utcai ruháit összehajtogatva teszi le.

Gábor GYORS. Soha nem kell rá várni, ő viszont készségesen vár rám. Mindennel hamarabb elkészül, mint, amit mond, soha nem később.

Gábor SZERETI A HUMORT. Szeret nevetni, viccelődni, érti és értékeli a humoromat.

Gábor MEGOLDÁSORIENTÁLT. Nem akad fenn, nem akad el, nem áll meg, nem kesereg, hanem megcsinálja, megoldja. Nem a problémára koncentrál, hanem mindig a megoldást keresi, úgy, hogy közben nem terheli rád a nehézségeket, hanem egyszerűen csak szépen kitalálja és megoldja.

Gábor BELEÉRZŐ. Képes beleérezni mások titkos vágyaiba, szeret meglepetéseket okozni. Mivel azokat a vágyaidat is tudja, amiket még te sem, a meglepetésekkel nem lő mellé, mindig tűpontosan beletalál.

Gábor rendkívül TÁMOGATÓ. Nem lebeszél az ötleteidről, hanem támogatja azokat, sőt, újabb ötletekkel képes megtámogatni, mellé állni a tiédnek. Mert Gábor KREATÍV is, ha még nem mondtam volna.

Gábor rendkívül MEGBÍZHATÓ és ELKÖTELEZETT. Nem mond le semmit az utolsó pillanatban, az adott szava az szent. Vele nincsenek kellemetlen meglepetések, mindenre gondol, még arra, is, amire te nem, már azokra a problémákra is megoldással készül, amikről te nem is tudsz.

Gábor HATÁROZOTT. Úgy irányít, úgy tartja az erőt, olyan macsó, hogy közben neked az nem rossz, mert a tenyerén hordoz, teérted van. Nem tévelyeg, pontosan tudja, honnan hová megy, de közben lágyan vezet téged. Jó és könnyed vele lenni.

Gábor TÖKÉLETES. Ő egy tökéletes férfi. Minden nő álma.

Gábornak egy évben, csak pár napot élvezem a társaságát, amíg elvégzi az aktuális kőművesmunkákat nálam, és a kapcsolatunk kizárólag szakmai, nem több.

Viszont nem tudom nem észrevenni, hogy ez az élmény nemhogy szakemberi viszonylatban, de még párkapcsolatiban is ritka, mint a fehér holló. Bármikor megingok abban a hitemben, hogy létezik-e egyáltalán ideális férfi, akkor mindig Gáborra gondolok.
Jó, tudni, hogy nem csak a mesében létezik.

Sok Gábort körénk, csajok, és Gáborosodjanak belsőleg a körülöttünk élők!