Miután mi, anyukák végre így vagy úgy túléltük a gyermekeink jelmezének beszerzését, vagy elkészítését és az e körül kialakult drámákat, most végre rajtunk a sor. A farsang a miénk is, bulizzunk mi is egy bitang nagyot! Ehhez összegyűjtöttünk jó néhány jelmezötletet. Inspirálódj, vagy csak szórakozz kedvedre!

Párosan mesés az élet

Miért ne meríthetnénk ötletet a gyerekeink, vagy a mi gyerekkorunk meséiből, amiket valószínű, hogy már te is unásig láttál. Titokban még imádod is őket, de az is lehet, hogy épp ellenkezőleg. Pont ezért remek az ötlet.

Párosan nagyon vicces is lehet

Hát, nekem biztosan nem jutott volna eszembe molylepkének öltözni, aki a lámpa körül kering, de Titanicnak sem úgy, hogy a párom egy jéghegy. Az utóbbi esetben a két jelmez akár fel is cserélhető. A lényeg, hogy tudatosítsátok magatokban, hogy ez most nem egy katasztrófahelyzet, hanem csak egy farsang!

És itt van személyes kedvencem Jabba és Leila hercegnő. Ugyan senki számára sem előnyös ez a kosztüm, ám könnykicsordulásig vicces.

A nagy klasszikus párosok , a szumósok és a gyümölcskosár

Bonnie és Clyde, Barbie és Ken örök klasszikusok, de ide tartozhat még Hugh Hefner és Plaboy-nyuszija is, akik tuti, hogy a buli után sem fognak aludni. Gondolatébresztő Frida Kahlo és Vincent Van Gogh festők párosa is, kreatívan cseréljétek őket fel bármilyen művészpárosra.

Ha nem annyira vagytok jóban a partnereddel, akkor a szumó harcos jelmez a legjobb ötlet, mert ez tartja a legnagyobb távolságot, és végül is ez egy küzdősport. A végére a gyümölcskosár maradt, itt is számtalan variációs lehetőséggel élhettek.

Egyedül is buli

Bármi az oka, az sem gond, ha csak egyedül veted bele magad a farsangi buliba. Természetesen, erre az opcióra is van néhány ötletünk.

Itt aztán jöhet minden! Lehetsz szexi, mint egy macskanő, lehetsz ennivaló mint egy ananász, vagy szusi, lehetsz szép mint egy fogtündér, netán forró, mint a tűz. Lehetsz agresszív méhecske, ijesztő woodoo baba, vagy még ijesztőbb pozitív covid-gyorsteszt . Arra azért figyelj, hogy pozitívan menj a farsangi buliba!

Reméljük jól szórakoztál, de azt még jobban, ha ötletet is adtunk! Mindenesetre jó bulizást!

Képek forrása: oprahdaily.com, boredpanda.com, wefashiontrends.com